Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Micro-Actuacions

Actuacions de millora del paviment a diversos punts del municipi

2018 02 14 obrespalmereswebSegueixen les accions de treball i millora constant de la pavimentació de la via pública i els carrers dels diversos sectors del municipi. S'està intervenint de manera constant per arranjar els punts que estan en mal estat i per millorar el trànsit viari de tots els veïns de Canyelles.

Obres de millora en els carrers de Canyelles

Demà dimarts 21 de gener comencen les feines de sanejament i asfaltat del paviment deteriorat o aixecat en alguns carrers de Canyelles. Aquestes tasques duraran fins el proper divendres i formen part dels treballs de manteniment de la via pública que realitzen els Serveis Municipals.

La realització de les feines programades als carrers del nucli urbà no afectaran al trànsit del carrer on es desenvoluparan ja que es desviarà al carril que no estigui afectat per les obres.

Llegeix més...

Continuen les actuacions de millora

Des dels Serveis municipals es continuen realitzant actuació de millora i condicionament viari tan al nucli urbà com a les urbanitzacions que es detallen a continuació:
- Canvi de sentit del transit programat i comunicat als veïns a Can Cros. Un cop a passat el període d’al·legacions, com es va comunicar, es posarà en marxa el canvi del sentit del trànsit al Passatge Can Cros com a mesura destinada a increment la seguretat del transit i la millora de la mobilitat de la zona, aquests treballs es portaran a terme el proper dijous 3 d’octubre.

Llegeix més...

Millora de l'ordenament viàri de Can Cros

L’Ajuntament de Canyelles vol comunicar als veïns de la zona de CAN CROS que, dins del projecte de millora de la mobilitat municipal, es contemplen algunes actuacions de millora de la senyalització viària, així com el canvi del sentit únic del trànsit, que farà que els vehicles entrin al C. Passatge de Can Cros pel costat del parc infantil existent a l’Av. Daltmar i surtin pel carrer lateral de la Sala Multicultural municipal.

Llegeix més...