Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

L’ajuntament s’aboca en les urbanitzacions

L'Ajuntament de Canyelles està treballant en agilitzar els projectes d’obra de les urbanitzacions del municipi. Una de les principals actuacions d’enguany serà el procés d’urbanització de Les Palmeres, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, basat en executar la primera fase de les obres de pavimentació i connexió voluntària al clavegueram. El consistori també està treballant en les altres urbanitzacions del municipi per tal d'avançar en les millores urbanes de les zones i dotar-les de serveis.

Llegeix més...

Les Palmeres avança en el projecte d'urbanització

L’Ajuntament de Canyelles iniciarà el procés d’urbanització de Les Palmeres en els propers mesos, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, després de reunir-se amb els veïns.

En l’assemblea de propietaris de les parcel·les de la urbanització celebrada el passat dissabte, Huguet i els tècnics municipals de l’Oficina de Desenvolupament Urbanístic han exposat la primera fase de les obres que consistiran en la pavimentació i connexió voluntària al clavegueram.

Llegeix més...

Dissabte, assemblea de Les Palmeres

Els propietaris de les parcel•les de la urbanització Les Palmeres de Canyelles rebran de mans de l’Alcaldessa, Rosa Huguet, les escriptures que certifiquen ser propietaris legals dels seus terrenys, en la propera assemblea de veïns que se celebrarà el dissabte 11 de gener a les 10h a la Sala Multicultural. L’Ajuntament amb la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat, fixa de manera definitiva les parcel•les existents amb els seus respectius titulars, i pot donar inici a les obres d’urbanització definitives.

 

Llegeix més...