Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Reunió sobre l’estat actual del procés urbanístic de l’àmbit de Les Palmeres

L’Ajuntament de Canyelles, amb la finalitat d’informar sobre l’estat actual del procés urbanístic de l’àmbit de Les Palmeres, convoca a tots/es els/les propietaris/es d’aquesta urbanització a una reunió, als quals els hi farà arribar una carta de convocatòria.

La reunió se celebrarà el proper dia 11 de gener del 2014, a les 10.00 hores del matí, a la Sala Multicultural, de Canyelles i es desenvoluparà d’acord amb el següent ordre del dia:

Llegeix més...

Procés urbanístic Vora-Sitges

L’Ajuntament de Canyelles informa a tots els veïns del nucli de Vora Sitges que l’equip de Govern ha decidit ajornar el Procés Administratiu i Urbanístic iniciat al sector Vora Sitges.

Es tracta d’una decisió que caldrà elevar al Ple per a la seva aprovació definitiva, i l’espai on s’arbitraran els mecanismes més adients per què els propietaris i propietàries que ja hagin abonat la seva quota urbanística els hi pugui ser retornada íntegrament.

Aquesta decisió ha estat fruit de les reflexions de les últimes setmanes front el resultat de les dades atorgades des del món financer i socioeconòmic, les quals corroboren que amb la conjuntura econòmica actual no és possible abordar aquestes obres, que són de gran envergadura.

D’acord amb aquesta decisió, el procés urbanístic es reprendrà quan la situació econòmica sigui més favorable.