Recta final a l’ampliació i reforma dels espais administratius i del professorat a l’Institut Pla del Bosc de Canyelles

2015 08 20 AmpliacioInstitutEl curs vinent l’Institut Pla del Bosc de Canyelles impartirà el 3r curs d’ESO per donar continuïtat al cicle d’estudis dels alumnes. Per això, al llarg d’aquest estiu s’estan portant a terme una sèrie d’adequacions.

Principalment, la terrassa de la primera planta, que actualment estava en desús, s’ha cobert per a convertir-la en dues sales de reunions. També, a la planta baixa se substitueix el tempanell mòbil per un envà, adaptant el nou espai per fer funcions de secretaria. Així com, millores al pati.

Amb aquestes obres finalitza la consolidació de l’edifici principal de l’antiga escola Sant Nicolau en el nou Institut Pla del Bosc amb la seva plena capacitat.