Dixieland-Tast: Una vetllada amb gust

Donada la gran acceptació que va tenir l’any passat la realització del “Dixieland-Tast”, l’Ajuntament de Canyelles juntament amb ARCAT i Viu el Parc, estan treballant conjuntament amb l’organització de la segona edició.

Dixieland-Tast consisteix en fer un sopar-degustació de productes de tardor, cuinats prèviament pels restaurants del municipi i  amenitzant la vetllada el grup de música “Anna & the six”, composat per  7 artistes.

Aquest esdeveniment  es portarà a  terme el proper dissabte 15 d’octubre de 2011, a la Sala Multicultural de Canyelles. Enguany, com a novetat s’habilitarà una zona per a fumadors amb la col·locació de  taules a l’exterior de la Sala.A les 21.00 hores s’iniciarà l’acte; tots els comensals hauran de comprar els corresponents tiquets, amb els quals podran escollir entre les carpes personalitzades que cadascun dels restaurants tindrà instal·lades, i en les quals s’oferirà gran varietat de plats cuinats .

La venda de tiquets es realitzarà al mateix lloc de l’esdeveniment; L’import dels tiquets serà  3,00 € la degustació i  1,00 €  la beguda.

Hi ha places limitades donat l’aforament de la Sala.

Us animem a participar i gaudir d’aquesta vetllada que de ben segur en sortireu satisfets.

Catàleg de degustació

Catàleg de degustació de begudes