Trobada de l'alcaldessa amb el Director de Serveis Territorials de Presidència per treballar en els projectes en marxa

2022 07 14 visitadavidagustibelartEl Director del Departament de Serveis Territorials de Presidència a Barcelona, David Agustí Belart, s'ha reunit aquest dijous al matí amb l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, a l'Ajuntament.

La trobada ha servit per posar sobre la taula els diferents projectes que Canyelles té en marxa i per enfortir les línies de treball conjunt i el suport que la Generalitat ofereix al municipi.

La formació professional i el Canyelles Espai Natura, la millora de carreteres, el Centre de Dia, la remodelació de la zona esportiva, l'Espai Mica i Espai Foc o els projectes municipals inclosos al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024, són alguns dels temes que s'han tractat en aquesta  reunió, una primera presa de contacte que tindrà continuïtat amb noves trobades per fer el seguiment de cada un dels projectes. Entre aquests projectes inclosos al PUOSC que s'han posat sobre la taula hi ha l'Espai Coworking, que ha estat finançat amb 69.000 euros en el marc d'aquest pla.

2022 07 14 visitadavidagusti22022 07 14 visitadavidagusti3