Festa de l'Esport en Família i Fi de Curs de l'AMPA Sant Nicolau

FESTA FI CURS ESPORTwebAquest dissabte 15 de juny, de 10:30 hores a 18:30 hores, l'Escola Sant Nicolau celebra la Festa de l'Esport en Família i el Fi de Curs de l'AMPA.

Es tracta d'una jornada festiva per a tots els alumnes, familiars i exalumnes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La jornada festiva, en què col·labora l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, s'iniciarà al matí amb diverses activitats esportives que tindran lloc en el pati de l'escola, al gimnàs municipal, a les pistes de pàdel i al camp de futbol.
Durant el matí, les activitats es faran d'11 hores a 14 hores, tot i que els participants hauran d'estar mitja hora abans al pati de l'escola. S'agruparan en diferents grups d'edat, des de 1r fins a 6è, i també es pretén fer un grup de pares/mares i exalumnes.
Un cop agrupats per edats, cada grup iniciarà la jornada en una activitat esportiva (bàsquet, voleibol, pàdel, gimnàstica, futbol i atletisme) i cada 20 minuts es realitzaran canvis rotatius perquè cada grup practiqui totes les activitats esportives.
Els més petits, d'educació infantil (P3-P4-P5), també podran gaudir d'un circuit d'habilitat especialment per a ells, treballs manuals i diferents tallers.
Durant la matinal esportiva, l'AMPA de l'escola posarà a disposició un esmorzar saludable per a tots els participants que consistirà en broquetes de fruita i aigua.

Dinar i més activitats a la tarda

Cap a les 14 h està previst finalitzar les activitats esportives i iniciar el dinar, del qual també s'encarregarà l'AMPA i que consistirà en un entrepà de botifarra a la brasa i beguda, amb l'objectiu que tots els participants es quedin a dinar i es continuï amb la festa de fi de curs.

Cap a la tarda, aproximadament a les 16.30 hores, està previst que les activitats extraescolars de l'AMPA, patinatge i "Zumba" realitzin les exhibicions de fi de curs al pati de l’escola.
També hi ha previst realitzar una master class de "Zumba".
I per finalitzar, hi haurà festa de l'escuma a l'aparcament de l'escola.

Des de l'escola Sant Nicolau es van repartir les butlletes d'inscripció on es podien apuntar els alumnes i els seus acompanyants.
També, a la mateixa butlleta, s'ha d'especificar si assistirà al dinar o no i el nombre de persones.
La gestió del pagament del dinar serà mitjançant l'AMPA de l'escola.

Amb aquest esdeveniment es pretén recuperar la Festa de l'Esport que s'havia celebrat anys enrere i que organitzava l'Escola Sant Nicolau amb la col•laboració de l'Ajuntament de Canyelles. La jornada serveix, a més, per fer la festa de fi de curs de l'AMPA. 


S'espera que sigui tot un èxit participatiu i una gran jornada esportiva en família acabant amb una gran festa el curs!