fbpx

L'atleta canyellenc Pedro José Aranda, campió del món en 10 quilòmetres marxa en categoria M60

2019 04 01 pedrojosearandaatletismepodiumEl Club Atletisme Canyelles ha obtingut uns excel·lents resultats en el Mundial d'Atletisme Màster de pista coberta que s'ha celebrat aquesta setmana a Torún, Polònia.

Sis atletes del Club Atletisme Canyelles s'hi van desplaçar portant el nom del  club més enllà de les nostres fronteres, com en moltes altres ocasions en els últims anys. En aquesta ocasió, han estat els atletes Tannia Quirós, Albert Pascual, Juan Manuel García, José Antonio Ramírez, Juan Pedro Crescenti i Pedro José Aranda els qui han fet una magnífica representació del club a nivell mundial en les diferents modalitats en les quals han participat (cross, 10 quilòmetres ruta, 3 quilòmetres marxa, 10 quilòmetres marxa i mitja marató), tot assolint unes posicions excepcionals en totes elles i quatre medalles.

2019 04 01 pedrojosearandaatletisme

2019 04 01 atletisme3Especialment destacable ha estat la primera posició i medalla d'or en 10 quilòmetres marxa de l'atleta canyellenc Pedro José Aranda, que el situa com a Campió del Món d'aquesta modalitat en la categoria M60. Un resultat espectacular per a aquest marxador canyellenc que durant els útims mesos ha destacat el nom del Club Atletisme Canyelles en els nombrosos pòdiums que ha assolit en marxa en proves de veterans per tot Catalunya, Espanya i ara a Europa en el Mundial de Torun.

A més de l'or en 10 quilòmetres marxa, Pedro també es va endur la medalla de plata en la prova de 3 quilòmetres marxa categoria M60 (subcampió del món).

2019 04 01 atletisme22019 04 01 atletisme1

D'altra banda, l'atleta Juan Manuel García va tornar a casa amb dues medalles de bronze per equips: la primera en la modalitat de cros 8 km categoria M35 i la segona en la prova de 10 km ruta categoria M35.

Cal destacar també la cinquena posició de l'atleta Albert Pascual en la prova de 10 km ruta M45 amb un excepcional crono de 34'00", i l'actuació de l'atleta Tannia Quirós que debutava en un Mundial i en la modalitat de cros 8 km,  que va quedar en quarta posició d'Espanya M35 i dècima del mundial.

Els sis atletes del Club Atletisme Canyelles van fer un paper sensacional al Mundial, reflex del magnífic estat de salut del club i de la magnífica feina que s'hi està duent a terme amb esforç, constància i, especialment, il.lusió.