Minitorneig de pàdel amb motiu del 8M

2021 03 15 americanadepadelUn total de 12 dones han participat aquest dilluns en una 'Americana de Pàdel' per celebrar el 8M, Dia Internacional de les Dones.

El minitorneig de pàdel ha durat una hora i mitja i les participants han comptat amb la visita de l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, que ha donat les gràcies per la participació en aquesta activitat.

El torneig estava previst per al mateix dia 8 de març, però la pluja va obligar a ajornar-lo.

De fet, amb motiu del 8M s'està preparant un altre torneig de pàdel solidari a Canyelles, en què col·laboren l'Ajuntament de Canyelles, EsportXTothom i l'Associació Talent Femení. Serà el 27 de març, en el marc del projecte Terra, Vine i Dona, per a la inserció de dones víctimes de violència masclista. 

FINALS DE LA LLIGA DE PÀDEL A CANYELLES

D'altra banda, per als amants del pàdel, aquest dissabte 20 de març tenen lloc a Canyelles finals de la lliga de pàdel Canyelles.

  • A les 16.30h, final femenina (absoluta i consolació) 
  • A les 17.30h final mixta (absoluta i consolació) 
  • A les 18.30h final masculina (absoluta i consolació) 

La lliga, havia d'haver començar el mes de març de 2020 i acabar a l'estiu, però a causa de la pandèmia i les restriccions imposades pel governen l'activitat esportiva, finalment va poder començar l'octubre de 2020. I ara arriba al final.