Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena, aquest divendres

2019 05 31 caminadallunaplenaAquest divendres 31 de maig. La destinació és la Font d'en Bonet.

La primera Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena de la temporada té lloc aquest divendres 31 de maig. La sortida serà a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal i la destinació, la Font d'en Bonet.

La pluja va obligar a ajornar la setmana passada aquesta primera caminada, que finalment es fa aquest divendres.

Aquest cicle de caminades és una iniciativa de l'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles que s'ha consolidat i que aplega cada vegada més participants. Les caminades es fan coincidint amb la llum de la lluna plena i la primera de la temporada fins a la Font d'en Bonet.

Precisament el Camí de la Font d'en Bonet es va arranjar fa uns mesos per facilitar l'evacuació de la urbanització Les Palmeres en cas d'emergència. El camí ha recuperat l'accés al trànsit, tot i que només es pot utilitzar en cas d'emergències.

Aquestes caminades, que s'organitzen amb la col·laboració del Quiosc Verd de Canyelles, són obertes a tothom, grans i petits i són gratuïtes.

El punt de sortida és sempre el nou gimnàs municipal (C/Passeig de la Zona Esportiva, s/n) a  les 21:30 h de la nit.
Cada caminada té un recorregut diferent per visitar i conèixer diferents llocs d’interès de l'entorn natural del municipi.
Un cop s’arribi al lloc d’interès, es fa una parada per sopar allò que cadascú s’hagi portat de casa i després es torna cap al Gimnàs Municipal.

La primera caminada es trasllada al 31 de maig, a les 2:30  hores.

Es recomana a tots els participants dur roba i calçat adequat i còmode, un llum frontal o lot.


Les inscripcions es poden fer:

Al gimnàs municipal (de 8h a 12h i de 15h a 21.30h, o bé trucant al 938973515, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Al Quiosc Verd


En tractar-se d’una activitat cívica de caràcter voluntari.