Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals del Penedès i el Garraf

2021 cartellbiennalardhara copiaL'Ajuntament de Canyelles, la Comissió de Patrimoni i Cultura de Canyelles i Amics d'Ardhara convoquen una Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals.

El certamen culminarà amb una exposició col·lectiva que tindrà lloc de l'1 al 10 d'octubre a Canyelles.

Està adreçat a tots els creatius de l'àmbit del Dibuix, la Pintura, l'Escultura-volum, el Gravat, la Fotografia, la Joieria, el Tèxtil i les Instal·lacions.

BASES BIENNAL CANYELLES 2021

FORMULARI INSCRIPCIÓ

L'objectiu és potenciar la difusió de la creativitat emergent dels artistes de les comarques del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès. Està dotat amb tres premis. Un primer de 1.000 euros per a la millor obra. Un segon de 500 euros i un tercer de 200 euros.

La Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals de Canyelles agafa el relleu de les edicions celebrades aneriorment a Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i Vilafranca del Penedès, organitzades per l'entitat Ardhara, que aplega diferents artistes del territori amb l'objectiu de promoure l'art contemporani que s'està creant al Penedès i el Garraf. 

Aquest divendres s'ha fet la presentació en una roda de premsa telemàtica en què han pres part l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i el membre de la Comissió de Patrimoni i Membre d'Amics d'Ardhara Joan Nadal. 

INSCRIPCIONS FINS AL 31 DE JULIOL DE 2021

A la convocatòria del 2021 hi poden participar persones majors de 18  anys residents o nascudes al Penedès i Garraf, i que no hagi estat seleccionades en edicions anteriors.

Les inscripcions es poden fer, a través d'instància, presencialment a l'Ajuntament de Canyelles o telemàticament a la seu electrònica de la web de l'Ajuntament (www.seu-e.cat/web/canyelles) fins al 31 de juliol de 2021.

La documentació a presentar és la següent:

  • Les dades personals i artístiques.
  • Amb foto personal
  • Màxim 3 fotos de les 3 obres inèdites que es presenten per a participar.
  • Un petit text de màxim 4 línies sobre les obres
  • Fotocòpia DNI

Entre les obres presentades, el jurat en farà una selecció de les de millor qualitat, per participar a la mostra col·lectiva, que es farà de l'1 al 10 d'octubre de 2021.El jurat l'integraran experts en l'àmbit cultural i artístic.

Podeu consultar les bases de participació al següent enllaç: BASES BIENNAL CANYELLES 2021