Canyelles dona el tret de sortida a la temporada de l'espigall amb Carme Ruscalleda com a amfitriona
Canyelles ha estat l'escenari de l'inici de la temporada de l'espigall al territori aquest diumenge amb la reconeguda xef Carme Ruscalleda com a amfitriona.
L'espigall ha estat el protagonista gastronòmic de la jornada en què la Montse Marcé i la Remei Gimeno, de l'Associació d'Espigalls del Garraf han fet una demostració de la cuina d'aquesta verdura autòctona del Garraf i on els visitants han pogut gaudir d'un tast d'espigalls servit pels alumnes de l'escola d'hostaleria de l'institut Joan Ramon Benaprès de Sitges. Un acte organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Canyelles i Node Garraf.
L'inici de la temporada de l'espigall, però, estava emmarcada en una jornada plena d'activitat a Canyelles. Sota el nom de Temps de Pagès, a banda de la gastronomia han tingut lloc activitats dedicades al medi ambient i la natura. Els més petits han pogut gaudir de la mostra d'animals de granja, Petita Natura, i també d'una passejada en bicicleta que s'ha organitzat en el marc del Consell d'Infants. També hi ha hagut una xerrada sobre la vespa velutina a càrrec de Fran Lucas. I la presentació del llibre 'Ara o mai', sobre el canvi climàtic del geòleg Xavier Soler.
Temps de pagès, una jornada de dedicada a la pagesia i el medi ambient, s'emmarca dins del programa Benvinguda Tardor.