Canyelles mencionada a la missa conventual de Montserrat d'aquest diumenge 2 de maig

2020 04 montserrat copiaCanyelles serà mencionada a la missa conventual de Montserrat d'aquest diumenge 2 de maig.

Podeu seguir-la en directe a Canal Blau TV o a Penedès TV

 

 

 

 

 

Des del Centre de Coordinació Pastoral del Santuari de Montserrat s'ha confirmat que la Caminada Canyelles-Montserrat serà mencionada en la missa conventual de les 11h del matí d'aquest diumenge 2 de maig, coincidint amb la que havia de ser la 39 edició de l'aplec. 

La missa serà retransmessa en directe el mateix diumenge 2 de maig per la xarxa de televions locals, a la qual pertanyen Canal Blau TV i Penedès TV, que se sintonitzen des de Canyelles.

En el següent enllaç, podeu veure totes les misses de l'Abadia de Montserrat: Missa Conventual de l'Abadia de Montserrat

39 CAMINADA A MONTSERRAT

Aquest cap de setmana havia de tenir lloc la tradicional Caminada a Montserrat, que s'ha hagut de posposar per mltius de seguretat, per donar compliment a les restriccions imposades pel govern català per frenar la Covid-19.

La Caminada Canyelles-Montserrat és un dels esdeveniments més estimats i tradicionals dels canyellecs que cada any aplega més d'un centenar de persones. També hi ha habitualment representació dels Balls Populars locals i en aquesta edició estava prevista la celebració de la constitució de la Confraria de la Verge de Montserrat de Canyelles.