El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Magatzem Màgic obre portes

2021 ReisMagsCanyelles webEl  Magatzem Màgic obre portes. Del 2 al 4 de gener pots portar els regals

Amb el nom de l'infant, telèfon i adreça

Els Patges Reials li portaran a casa

I el dia 5 a la tarda, els Reis Mags d'Orient, estaran davant la Sala Multicultural. 

MAGATZEM MÀGIC

Un any més, Canyelles torna a obrir el Magatzem Màgic. Les famílies de Canyelles que ho desitgin poden portar un regal i els Patges Reials el portaran a casa de l'infant durant la tarda-vespre del dia 5 de gener.

La Sala Multicultural es converteix els dies 2, 3 i 4 en un gran magatzem on es recullen les joguines. Les famílies han de portar el regal, amb el nom de l'infant, l'adreça i el telèfon. Després els Patges els hi portaran.

Horaris Magatzem Màgic:

Sala Multicultural

Dissabte 2 de gener: D'11h a 13h i de 17h a 19h

Diumenge 3 de gener: D'11h a 13h

Dilluns 4 de gener: D'11h a 13h i de 17h a 19h

 

ARRIBADA DELS REIS MAGS D'ORIENT

Els Reis Mags d'Orient tornen aquestes Festes de Nadal a Canyelles. Tot i la impossibilitat de fer una Cavalcada tradicional, per les restriccions imposades per les autoritats sanitàtires davant la Covid-19,  Ses Majestats estaran davant la Sala Multicultural la tarda del 5 de gener del 2021, a dalt de les seves carrosses. Entre les 17h i les 18:30h, els infants podran veure'ls.

S'ha organitzat un estricte protocol de seguretat perquè els infants i les famílies puguin passar per davant de les Carrosses i saludar Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Els seus patges recolliran, com és tradicional, les cartes dels més petits.