fbpx

I Certamen Fotogràfic Pere Massana en marxa

2022 07 22 concursfotografiaperemassanaL'Ajuntament de Canyelles i la Comissió de Patrimoni i Cultura convoquen el I Certamen Fotogràfic Pere Massana.

L’objectiu és fomentar la creativitat i potenciar l’expressió artística visual mitjançant les imatges fotogràfiques, alhora que donar a conèixer  la riquesa del municipi, i homenatjar la figura del Sr. Pere Massana. 

El termini per presentar les obres s'acaba  el 14 d’octubre. S'han establert tres premis de 500 euros, 300 euros i 100 euros respectivament. La temàtica escollida en aquesta primera edició és Canyelles, racons i records.

Un jurat especialitzat designarà les obres premiades i també les que participaran en una exposició, que es farà del 6 al 13 de novembre de 2022. 

A més del concurs, el projecte està format per una sèrie d’activitats paral·leles relacionades amb la fotografia, les arts i la cultura, com el ral·li fotogràfic pel municipi, que es portarà a terme el 2 d’octubre. 

Per a més informació, us podeu adreçar al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Podeu consultar les bases de participació en el següent enllaç:

BASES DE PARTICIPACIÓ CERTAMEN FOTOGRÀFIC PERE MASSANA