El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Bastons, Correfoc i concert de Veneno en la Piel donen el tret de sortida de la Festa Major aquest dissabte 13 de juliol

2019 07 13 Ballweb2019 07 13 trobadabastonera

Canyelles dona el tret de sortida de la Festa Major de Santa Magdalena aquest dissabte 13 de juliol, amb la Trobada Bastonera, el Correfoc i un concert a càrrec del grup Veneno en la Piel.

Consulteu aquí el PROGRAMA DE FESTA MAJOR

Precisament, el concert és una de les novetats del programa d'enguany i s'ha organitzat com a colofó final del tradicional correfoc de Festa Major. El concert comença a les dotze de la nit a la Pista del Casal, després del correfoc. Aquest comença a les 22:30 hores  i compta amb la participació de les colles locals de foc, Canyafocs, Dracs de Canyelles i Ma-cabres de Canyelles; i les colles convidades Forces Diabòliques de Sanaüja, Bestialots Espurnats de la Sagrada Família, Els Calderots de Santa Fe i els Diables de Gelida.

2019 FestaMajorweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobada Bastonera, Correfoc i Concert

La primera jornada de festa major, però, té un altre acte ja consolidat al programa de Santa Magdalena, la Trobada Bastonera, que arriba a la cinquena edició, organitzada per l'Associació del Ball de Bastons de Canyelles. La concentració de colles és a les 18:30 hores davant de l'Ajuntament. Mitja hora més tard començà la cercavila pel poble fins a la Plaça Farncesc Macià per després tornar fins a la Bassa d'en Llot per fer la ballada conjunta final, cap a les 21 hores. Hi prenen part la Colla Ribes 1993, el Toc d'Olèrdola, els Bastoners de Santa Quintí de Mediona, la Colla Infantil de Llorenç del Penedès i les colles locals Kakuatons de Canyelles i Bastoners de Canyelles.

Del 19 al 21 es concentren els actes centrals

Canyelles manté el format de celebració de festa major en dos caps de setmana. Després d'aquesta primera jornada, el dia 13, els actes centrals es concentren del 19 al 21 de juliol, en què hi ha més novetats. És el cas de la Nit Jove, que substitueix l'Alternativa del Joan, el dissabte 20 de juliol a la nit. La festa es trasllada a més a l'Avinguda de Vilafranca. Començarà a les 21:30 hores amb la Factory Night amb música en viu a càrrec de Jazz Rail-Band i després hi haurà la Nit Jove amb Dj Armand, organitzat per l'Associació de Diables Canyafocs.

El Castell de Focs obrirà el divendres 19 a la nit els actes centrals de la Festa Major de Santa Magdalena. Serà a les 23 hores, per gentilesa de Pirotècnica Igual. En acabar el Castell de Focs hi haurà el Ball de Festa Major amb l'orquestra Nueva Alaska. I a continuació tindrà lloc l'empalmada del divendres, amb disco mòbil, a la pista del Casal amb el DJ Nuncarguense.

Llibert Rovira, pregoner 2019

El dissabte 20 de juliol, a les 11:00 hores del matí hi haurà la Festa de l'Aigua amb inflables amb una gran sorpresa enguany, que acabarà amb la festa de l'escuma.

Al vespre, a les 19 hores tindrà lloc el Pregó de Festa Major al Saló de Plens, que enguany anirà a càrrec de Llibert Rovira.

Després començarà la Cercavila de la Pujada que acabarà, com l'any passat, amb l'ofrena de les colles participants a la patrona Santa Magdalena, a l'interior de l'església, amb toc de gralles conjunt i cantada dels Goigs de Santa Magdalena. Durant la cercavila es descobrirà el monument dedicat als Nans de Canyelles, una escultura feta per l'artista Virgilio que s'instal·larà a la rotonda que hi ha a la confluència de l'avinguda del Raval amb Ramon Sanvisens

I a la nit, tindrà lloc una altra de les novetats d'enguany, la Factory Night, amb música en viu Jazz Rail-Band, a l'avinguda de Vilafranca, a la qual seguirà la Nit Jove amb Dj Armand.

A la pista del Casal, paral·lelament, hi haurà ball de Festa Major amb l'orquestra pasarela. I a continuació Nit de Dj's a la mateixa pista del Casal

El diumenge 21 de juliol, a les 12:30 hores tindrà lloc l'Ofici Solemne de Festa Major. A la sortida d'ofici hi haurà un Concert Vermut de Festa Major amb la participació d'Entitats Culturals del Municipi. I al vespre, a la Pista del Casal el Concert de Festa Major amb l'orquestra La Nova Saturno a les 20:30 hores. I tot seguit, el Gran Ball de Festa Major amb la mateixa orquestra. Només hi haurà un quart d'hora de descans entre el concert i el ball.

En acabar, una traca marcarà el fi de Festa Major de Santa Magdalena 2019.

Feu clic aquí per consultar el programa de la Festa Major