Els amants del rap tenen una nova cita el 17 de novembre a la IV Full Cny's Rap

2018 10 fullcnyrapcartellretallatFull Cny's Rap té lloc el 17 de novembre a les 17:00 hores a la Sala Multicultural

Les denominades Batalles de Galls tornen a Canyelles. Després de l’èxit de les tres primeres edicions,  el Moviment Jove de Canyelles, amb el suport de l’Ajuntament, n’ha organitzat una quarta, la Full Cny’s Rap IV. Té lloc el dissabte 17 de novembre, a partir de les cinc de la tarda, a la Sala Multicultural. Les inscripcions es faran a partir de les 15:30 hores.

Es tracta d’un campionat de rap en què els joves s’enfronten en diversos combats fent mostra dels seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids a contestar els ‘atacs’ dels seus contrincants. Un jurat va avaluant les actuacions i els joves van superant rondes fins a arribar a quedar un únic cantant, que serà el guanyador de la batalla final i del concurs.

Les Batalles de Galls, o de Rap, s’estan fent molt populars i se n’organitzen a moltes ciutats del país. S’estan convertint en una cita ineludible per als amants del hip hop i de la música rap. En aquesta nova cita a Canyelles, les inscripcions es fan el mateix 17 de novembre, a partir de dos quarts de quatre de la tarda a la Sala Multicultural, ja que el campionat començarà a les cinc de la tarda. Per a més informació, es pot contactar amb els telèfons 673 49 76 68 o bé 692 65 95 01. També hi ha un compte a Instagram, Fullcnyrap, on es pot consultar la informació.

En la primera edició de la Full Cny’s Rap, celebrada aquest estiu, hi van participar una quinzena de joves, que es van enfrontar en el campionat. L’assistència de públic va ser tot un èxit, ja que les batalles les van seguir un centenar de joves del municipi i de tota la comarca.