fbpx

Seguiu Ràdio Canyelles. Podeu escoltar tots els programes on line

2019 11 radiocanyellestardorRàdio Canyelles segueix amb les seves emissions

Cada dimecres, dijous i divendres s'estrenen programes

Podeu escoltar-la on line a través de facebook i twitter

L'emissora municipal Ràdio Canyelles segueix endavant en aquesta primera temporada, i la podeu escolar via on line.  Només cal accedir a través de les xarxes socials de l'emissora i clicar sobre l'enllaç dels capítols i programes que es vulguin escoltar. Els podeu trobar a facebook @radiocanyelles i twitter @RadioCanyelles

En aquesta primera temporada de tardor s'han posat en marxa tres espais, Blanc i Negre, El món Invisible i Quina Knya

 

Blanc i Negre (dimecres, 19 hores)

2019 11 grupsavisradio

Cada capítol de l'espai Blanc i Negre s'estrena els dimecres a les 19 hores. És  una tertúlia setmanal amb el Grup de Savis, que fan un repàs a com ha canviat el poble en els darrers cent anys.

 

 

 

El Món Invisible (dijous, 19 hores)

2019 11 rosafrairemóninvisible

Aquest espai s'emet cada dijous a les 19 hores i el condueix Rosa Mari Fraire. És un programa sobre el món invisible, però que existeix.

 

 

 

 

Quina Knya (divendres, 19 hores)

2019 quinaknyablanca

Presentat per Belén Blanca és l'espai dedicat als joves de Ràdio Canyelles. És un espai per als joves fet pels joves, que inclou temes d'actualitat i interès per als joves. S'emet els divendres a les 19 hores.

 

 

 

La nova emissora municipal neix de l'àmbit de Joventut però amb la voluntat d'implicar els diferents col·lectius i entitas del municipi perquè puguin dir la seva en aquest nou espai comunicatiu de Canyelles. L'emissora s'està construint amb vocació de servei públic, fet des del voluntariat, com a eina de formació, cohesió social i participació.

Es va fer un primer curs formatiu, del qual han sorgit alguns dels primers espais. La programació s'anirà completant amb noves propostes paulatinament.