3.000 quilos de Solidaritat recollits en el recapte CanyellesAlimentsambCorđź’™

2020 06 21 alimentsambcortotalCanyelles ha donat mostra, una vegada més, de la seva generositat i solidaritat.

S'han recollit 3.000 quilos d'aliments i productes bĂ sics durant tot el cap de setmana en el recapte CanyellesAliments amb Corđź’™

Moltes gràcies als comerços col·laboradors, als voluntaris, a tots els ciutadans i a l'entitat Amics de Voramar per fer possible aquest èxit.

2020 06 21 recaptealimentsambcorL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, en nom de tot l'Ajuntament, vol agrair molt sincerament la solidaritat i generositat que tot el poble ha demostrat una vegada més per fer possible que es recullin 3.000 quilos d'aliments i productes bàsics que es destinaran, des de l'Àrea de Serveis Socials, a totes les famílies vulnerables del municipi.

El recapte s'ha fet els dies 20 i 21 de juny. En només dos dies s'han aconseguit recollir aquests 3.000 quilos de productes, entre els que han donat els ciutadans i també els que han donat les entitats i els mateixos comerços col·laboradors, que s'hi han implicat al 100%. Els ciutadans han pogut fer les seves aportacions als establiments comercials del poble: Queviures Cal Deus, Fleca Bertran, Pastisseria Hidalgo, GosGat, Natural Veterinaris, Clarel, Farmàcia Engel i Spar.

Sense els canyellencs, que han demostrat novament la seva generositat; sense la col·laboració dels comerços; sense la implicació dels voluntaris i les entitats, això no hauria estat possible. També gràcies a l'entitat Amics de Vora Mar per fer possible la campanya. És per tot això, que 3.000 GRÀCIES a tots.