El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Jornada de formació per a tècnics i regidors per implantar a Canyelles Línia Verda, un nou sistema de participació ciutadana

2020 06 19 liniaverdeformacio2 webCanyelles implantarà en breu la Plataforma Línia Verda, un nous sistema de comunicació directa entre els ciutadans i l'Ajuntament

Es tracta d'una plataforma de serveis, totalment gratuïta,  que permet millorar la gestió municipal i la resolució d'incidències a la via pública.

A banda de fomentar la comunicació entre els ciutadans i l'Ajuntament també permet promoure conscienciació ambiental entre els ciutadans.

Els tècnics i responsables polítics de l'Ajuntament de Canyelles han rebut aquest divendres una jornada de formació prèvia a la posada en marxa del nou sistema.

2020 06 19 liniaverdaformacio3 web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament de Canyelles té com a prioritat l'atenció a les persones i acostar l'Administració als ciutadans, fent-li l'accés més fàcil, més proper i participatiu. És per aquest motiu que posa a la disposició dels ciutadans una nova eina amb la qual podrà gestionar i comunicar incidències i desperfectes que detecti a l'espai públic. Una comunicació que fot fer en qualsevol moment, d'una forma fàcil i ràpida, a través d'una APP o d'un portal web.

El funcionament és molt senzill per al ciutadà, que només s'ha de baixar l'APP Línia Verda al seu telèfon mòbil, o bé accedir des del portal web www.lineaverde.com. Des d'allà, de manera molt fàcil i intuitiva, els ciutadà pot informar a l'Ajuntament de qualsevol incidència que hagi detectat al municipi en l'àmbit de serveis o medi ambient. La comunicació arribarà de manera directa al responsable tècnic, que podrà començar a actuar per resoldre-ho de manera inmediata. El sistema permet, a més, mantenir informat en tot moment, al ciutadà, de l'estat en què es troba la incidència que ha comunicat.

Les incidèncis que es poden comunicar són d'àmbits molt diversos com avaries d'aigua, estat de voreres, neteges, enllumenat, parcs i espais verds, instal·lacions municipals, recollida d'escombraries... A la mateixa plataforma, també el ciutadà trobarà notícies actualitzades del municipi i l'agenda d'esdeveniments, entre altres serveis...

2020 06 19 liniaverdaapp