El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Millores pavimentació i reducció de la velocitat en el marc del Pla de Vialitat i Seguretat

2021 09 24 pavimentacioentradamuntanyamarLes actuacions de millora de la mobilitat han seguit aquesta setmana amb  actuacions a diversos punts del municipi.

Accions emmarcades en el Pla de Vialitat i Seguretat

S'han instal·lat passos de vianants elevats, reductors de velocitat i s'han fet noves pavimentacions 

 

S'actua de manera permanent i successiva a tots els sectors del municipi on es detecta la necessitat de millorar la seguretat i l'estat de la xarxa viària. I per prevenir i evitar conductes incíviques. Entre altres accions, s'instal·len reductors de velocitat, es repinten senyalitzacions, es delimiten sentits de circulació, es modifiquen zones d'aparcament o  es renoven senyals de trànsit entre altres accions. Totes es fan seguint la normativa vigent i d'acord amb les necessitats detectades pels serveis tècnics municipals i el cos dels Guàrdies Municipals i donant resposta a les demandes dels ciutadans.

Les accions dutes a terme aquesta setmana són les següents:

Muntanya del Mar i carrer Barcelona

S'ha pavimentat el carrer d'0entrada al sector a Muntanya del Mar. L'Ajuntament es fa càrrec d'urgència, d'aquests treballs per garantir la seguretat dels veïns , pel mal estat en què es trobava l'accés a aquest sector del municipi, responsabilitat del promotor del mateix.  

També s'ha actuat a l'avinguda Barcelona (al sector Califòrnia), amb la instal·lació d'un reductor de velocitat com a mesura de pacificació del trànsit.

Avinguda Daltmar i Avinguda Vilafranca

A l'Avinguda Vilafranca i a la cruïlla del Carrer del Romanguer i l'Av Daltmar, l'actuació ha consistit en la  construcció de passos de vianants elevats  per millorar la seguretat  i reduir la velocitat dels vehicles. Són dos punts amb força trànsit de vianants i també d'accés a un centre escolar en què es requeria una acció per reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat dels vianants.

Cal recordar que les actuacions de millora i pacificació del trànsit s'estan fent de manera progressiva a diversos punts del municipi. També hi ha semàfors per senyalitzar l'obligatorietat de reduir la velocitat i, a més, es fan campanyes de controls de velocitat de manera periòdica amb radars mòbils. 

2021 09 24 reductorsvelocitatjpg

 2021 09 24 radar