Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Estigueu alerta per un episodi de fortes ventades. Seguiu els Consells de Protecció Civil i protegiu-vos

2018 15 01 cartellventadesDavant les previsions de fortes ventades, emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, des de l'Ajuntament de Canyelles  s'aconsella als ciutadans que seguiu els consells de Protecció Civil i que us protegiu davant de les ventades.

En cas d'emergència i si necessitu ajut, truqueu al telèfon d'emergències 112, ó bé al telèfon dels Guàrdies Municipals de Canyelles (686 47 30 10).

Podeu seguir els consells de Protecció Civil a:

Consells de Protecció Civil per fortes ventades

Servei Meteorològic de Catalunya

Servei Català de Trànsit

Llegeix més...

Nova reunió del Consell d'Alcaldies per tractar temes d'interès comarcal

2020 02 04 consellalcaldiesLes alcaldesses d’Olivella, Canyelles, Cubelles, Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú es van reunir dimarts passat al Consell Comarcal

Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes i presidenta del Consell Comarcal del Garraf; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles i Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella es van reunir dimarts passat en una sessió del Consell d’Alcaldies, després de participar en el plenari del Pacte per a l’Ocupació del Garraf i en la signatura de l’acord pel projecte “Envelliment actiu i saludable. De la teoria a la pràctica”, dos actes de marcat interès comarcal.

Llegeix més...

Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla VENTCAT per les incidències que el vent està provocant a Girona i Barcelona

Per a qualsevol situació d'emergència podeu trucar al telèfon 112 d'emergències.
Els agents municipals de Canyelles estan disponibles al telèfon 686 47 30 10.

Protecció Civil activa l’Alerta del Pla VENTCAT per les incidències que el vent està començant a provocar a la serralada Transversal, el litoral i prelitoral central, les comarques de la Selva, el Vallès Occidental i l'Oriental. Tot i les afectacions localitzades que se’n registren, el fenomen és notarà a tot el territori.

Protecció Civil de la Generalitat demana especial prudència en la mobilitat i demà en les activitats a l’aire lliure, ja sigui en zones urbanes pel risc de caiguda de branques, arbres o altres elements estructurals, com també a les zones rurals. Cal evitar aquestes zones arbrades, incloses les d'àmbit urbà, mentre bufi el vent fort a les zones afectades. Mentre duri el vent fort a les zones afectades es recomana que les activitats previstes a l’exterior es realitzin només si es pot garantir la seva seguretat, comprovant que no hi ha risc de caiguda d’objectes que puguin produir danys. Cal tenir especial cura amb els elements mòbils tipus carpes o similars i amb la proximitat d’arbrat, bastides i murs de tancament susceptibles de ser inestables.
A nivell preventiu i en àmbits urbans, cal retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Especialment, cal vigilar les decoracions nadalenques, i si no es pot garantir la seva subjecció, millor retirar-les. Tampoc és segur protegir-se darrera murs o cartells publicitaris si no són estables.
Cal extremar les precaucions en la mobilitat a les zones on el vent bufi fort i seguir els consells del Servei Català de Trànsit:
Reduir la velocitat, corregint les desviacions per mantenir la trajectòria del vehicle.
En el cas d'avançar vehicles de grans dimensions, vigilar especialment amb la distància de separació lateral.
Fixar-se en la trajectòria del vent a través dels arbres i arbustos de la calçada.
Subjectar el volant de manera segura i forta.
Trobareu tots els consells de Protecció Civil de la Generalitat davant les ventades a interior.gencat.cat/ventades.

Bon Nadal i Feliç 2020

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, en nom seu i de tot l'Ajuntament de Canyelles vol desitjar-vos un Bon Nadal i un Feliç 2020.