Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'alcaldessa participa en una jornada de mostra de la Federació ADF Garraf

2017 02 21 Dron 01Diumenge 18 de febrer, el municipi de Font-Rubí va acollir la mostra del robot desbrossador "Dronster", de l'empresa catalana Vallfirest.

Aquesta jornada, organitzada per la Federació ADF Penedès-Garraf va convocar ADF's, Bombers de la Generalitat de Catalunya, el cos d'Agents Rurals i diverses empreses forestals, com també membres de la Mancomunitat Penedès-Garraf la qual és presidenta la Sra. Rosa Huguet i Sugranyes.

Llegeix més...

L'ADF Garraf treballa en l'incendi forestal d'Òdena

2015 07 26 ADFIncendiOdena 01Diumenge 26, una dotació amb vehicle lleuger es va unir al convoy organitzat per la Federació ADF's Penedès-Garraf per participar en l'operatiu d'extinció de l'incendi forestal d'Òdena.

Primerament es van assegurar masies, urbanitzacions i zones aïllades. Durant la nit, un altre vehicle lleuger del ADF Garraf es va sumar per donar ajuda i treballar en els flancs principals.

Llegeix més...

Es signa un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Canyelles i la federació d’ADF’s

2015 07 07 ConveniADFEl passat divendres, 2 de juliol, es va produir a la seu de l’Ajuntament de Canyelles la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Federació d’ADF’s Penedès Garraf, que van materialitzar l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i el president de la Federació, Jordi Canals.

Gràcies a la signatura del conveni, l’Ajuntament vincularà bona part de les actuacions forestals municipals mitjançant l’ADF Garraf, secció Canyelles, tenint en compte la confluència d’objectius entre ambdues entitats: la prevenció d’incendis forestals.

Llegeix més...

Jornada de formació als ADF

2015 01 18 ADF Formacio 01

El passat dia 18 de gener al centre recreatiu de Guardiola de Font-rubí es va omplir amb més de 230 voluntaris d’ADF en una sessió formativa sobre com actuar en cas que un incendi forestal afecti instal·lacions elèctriques de baixa i mitja tensió.

Llegeix més...