El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Per estar al dia de tota l'actualitat municipal

2020 canyellesmesaprop 2 webSi vols estar informat de tot el que passa a Canyelles, tens al teu abast un ampli ventall de canals de comunicació per tenir Canyelles més a prop teu... i estar al dia de tota l'Actualitat de Canyelles.

L'Ajuntament té tota la informació municipal i tots els canals de comunicació oberts als ciutadans: pàgina web, APP i xarxes socials.

 

 

 

 

 

 

 

Web municipal

Tota la informació es publica a la web municipal, www.canyelles.cat, on a banda de tota l'actualitat, també hi ha l'agenda d'esdeveniments i activitats i tota la informació relativa a l'Ajuntament i al municipi com les entitats, els serveis o els tràmits que es poden fer a través de la seu-e, seu electrònica.

Butlletí Municipal

I per no perdre's res del que passa a Canyelles, a més, des de la pàgina web us podeu subscriure al Butlletí. Rebreu per correu electrònic tota l'actualitat del municipi periòdicament.

L'enllaç per fer la subscripció el trobareu a la part esquerra de la pàgina web, just a sota de l'Agenda d'activitats. És molt fàcil. Només cal indicar el vostre nom i el vostre correu electrònic i l'actualitat municipal se us farà arribar. 

APP

Per estar encara més a prop, l'Ajuntament de Canyelles ha posat en marxa una aplicació gratuïta de mòbil APP Canyelles. Permet a tots i a totes conèixer les notícies, les activitats i qualsevol informació sobre Canyelles, directament des del mòbil. Des d'aquesta aplicació, vàlida de manera gratuïta per als sistemes Android i Apple, podeu consultar totes les activitats que es fan al poble, quines ajudes dóna l'Ajuntament... Podeu resoldre algunes preguntes i proposar iniciatives, millores, queixes i solucions ciutadanes des del mòbil. És una eina de comunicació bidireccional entre l'Ajuntament i els ciutadans.

app store Google Play

Xarxes socials

I l'Ajuntament de Canyelles també posa a l'abast dels ciutadans la informació i l'actualitat de Canyelles a través de les xarxes socials:

Twitter (@aj_canyelles), Instagram (@aj_canyelles), Facebook (@ajcanyelles) i Youtube (Ajuntament de Canyelles)

Una gran varietat de canals de comunicació oberts amb els ciutadans de Canyelles. Tot plegat, amb un únic objectiu: Tenir Canyelles més a prop teu...

Descarrega't l'app, visita la web municipal, descarrega't el Butlletí i navega per les xarxes socials. Estaràs informat i tindràs l'actualitat de Canyelles al teu abast.