Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

L'Ajuntament aprova el projecte del nou pavelló, atenent les necessitats reals del municipi i complint amb el pla de mandat

2018 04 12 futurpavello2L'Ajuntament de Canyelles aprova inicialment el projecte bàsic del nou equipament, seguint el pla de mandant i complint amb els compromisos.

Es farà per fases i donarà resposta a les necessitats reals del municipi, que ha triplicat l'activitat esportiva en els darrers anys

El nou pavelló municipal d’esports serà una realitat aviat després que el ple municipal hagi aprovat inicialment el projecte bàsic d’aquest equipament que ha de completar la remodelació integral de la zona esportiva municipal.


Una aprovació que fa possible un gran projecte que atén  les necessitats reals d’un municipi de poder practicar esport tot l’any i a tots els nivells, assegura l’alcaldessa Rosa Huguet, especialment tenint en compte que l’activitat esportiva s’ha triplicat  en els darrers anys. Aquest importantíssim i definitiu pas per a la construcció del nou pavelló és una mostra més del nostre compliment dels compromisos i del nostre pla de mandat, afegeix. Serà un edifici cobert que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tan federats com no, que permetrà la professionalització de les actuals modalitats esportives, la promoció de l’esport base i també la incorporació de noves pràctiques esportives. Però a banda de donar resposta a les necessitats esportives de Canyelles, també serà un nou espai que guanya el municipi ja que permetrà acollir tot tipus d’esdeveniments de caràcter social, lúdic i cultural.

2018 04 12 futurpavello32018 04 12 futurpavello4


Tres pistes esportives
El nou pavelló tancat  s’ha de construir on hi ha l’actual pista de futbol sala, annexa al gimnàs municipal, a la Zona Esportiva, i disposarà de tres sales destinades a activitats esportives diverses. També incorporarà zona de serveis amb vestidors i espais per a oficines i despatxos.


 El projecte es desenvoluparà per fases:


1a fase: Preveu la construcció de les tres pistes esportives cobertes i la previsió és que els treballs puguin començar en els pròxims mesos.
2a fase: Permetrà completar l’equipament amb la construcció de vestidors i espais d’oficines i serveis.


Municipi esportiu
El nou pavelló completarà el Projecte d’Ordenació de la Zona Esportiva Municipal, que ha permès una remodelació integral de tot aquest sector en pocs anys. S’ha construït un nou gimnàs, s’ha renovat el camp de futbol municipal equipant-lo amb herba artificial i s’han creat tres noves pistes de pàdel. Farà, a més, realitat l’ambiciós projecte de convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Un projecte que va més enllà de la remodelació de la zona esportiva i que inclou altres actuacions com la posada en marxa d’un circuit de motor; la promoció de l’esport escolar o la potenciació del turisme esportiu i familiar amb la creació d’una  xarxa de recorreguts respectuosos amb la natura per fer a peu o corrents al voltant del municipi, que ja estan en marxa a través del programa The Trail Zone. L’objectiu és promoure la pràctica esportiva tant en l’àmbit professional com amateur i escolar.

2018 04 12 futurpavello52018 04 12 futurpavello6

 


El nou pavelló, i la remodelació de la Zona Esportiva, és un projecte que l’Ajuntament de Canyelles ha desenvolupat de la mà de la Diputació de Barcelona, que sufraga part de la inversió.