El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Èxit del torneig de pàdel solidari per a la investigació del càncer infantil

2019 05 17 padelsolidariHi han participat una trentena de jugadors i s'han recaptat 1.058 euros que aniran a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Una trentena de jugadors han participat en el primer Torneig de Pàdel Solidari per a la Investigació del Càncer Infantil, celebrat el 17 i 18 de maig, a Canyelles.
El torneig el va organitzar l’empresa immobiliària Fazility Home amb el suport de l'Ajuntament de Canyelles i Esport xTothom.
Aquesta és una més de les moltes activitats esportives de caire solidari que s’organitzen des de l’Àrea d’Esports del Ajuntament de Canyelles al llarg de l’any.
Amb aquest torneig es van recaptar un total de 1.058 euros, que es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.
Val a dir que l’organització d’aquest torneig va ser possible també gràcies a la col•laboració de diferents empreses de la comarca i del municipi.
L’alcaldessa Rosa Huguet i Sugranyes i el regidor d’Esports Francisco Ruiz Gracia, van ser presents durant el transcurs del torneig i també a l’entrega de premis final en l’apartat masculí i femení.

2019 05 17 padelsolidari2
L’objectiu és que cada any es vagi celebrant aquest torneig i es vagi ampliant el nombre de participants cada edició.