Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

El Passatge del Terror s'endinsa a les Muralles del Castell de Canyelles en el seu desè aniversari

2018 PassatgeTerrorEl Passatge del Terror de Canyelles fa deu anys

Les Muralles del Castell de Canyelles són l'escenari enguany d'aquest terrorífic passatge

Del 31 d'octubre al 3 de novembre

El Castell de Canyelles obre les seves portes a tots els ciutadans novament per acollir un esdeveniment cultural. En aquesta ocasió el Passatge del Terror, que arriba al seu desè aniverari. Aquest emblemàtic edifici del municipi es convertirà durant uns dies en un terrorífic escenari per acollir una nova edició d'aquest espectacle, El Passatge Passatge del Terror, que té lloc amb motiu de Tots Sants.

En aquesta desena edició, el Passatge segueix la línia dels darrers anys presentant diverses escenes terrorífiques basades en alguns dels films més coneguts de la història del cinema. El nou escenari permet a l'espectacle guanyar en qualitat. Hi prenen part una trentena d'actors que interpresen una desena d'escenes al llarg d'un recorregut d'uns 200 metres. Un recorregut que, per primer cop, entra al Castell de Canyelles, concretament a les seves muralles.

El Passatge del Terror es fa entre el 31 d'octubre i el 3 de novembre. El públic passarà uns 15 minuts d'autèntica por al llarg de tot recorregut d'aquest passatge, que té l'accés pel Carrer del Castell

El Passatge del Terror l'organitza l'entitat Dracs de Canyelles i EventosPC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canyelles. Es representa del 31 d'octubre al 3 de novembre, entre les vuit del vespre i les dotze de la nit, al Castell de Canyelles. Hi haurà passis cada 6-7 minuts d'unes deu persones cadascuna.

Passis infantils

No hi ha límit d'edat per entrar-hi, tot i que els menors de 12 anys ho hauran de fer acompanyats d'un adult. Precisament, enguany es torna a repetir l'experiència de l'any passat de fer uns passis especials infantils, el dijous 1 de novembre, de set del vespre a deu de la nit. Això sí, els infants hauran d'anar igualment acompanyats d'un adult.

2017 10 26 passatgeterrorfoto

 El Castell de Canyelles

Després dels dos concerts que es van fer a finals d'estiu als jardins del Castell, que van ser tot un èxit, ara aquest simbòlic edifici torna a obrir les seves portes gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament i la seva propietat. Després de molts anys s'ha aconseguit una fita històrica i és obrir el Castell al públic en general, en moments puntuals, per acollir activitats culturals diverses. Ara és el torn del Passatge del Terror.