Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'Ajuntament de Canyelles presenta cinc projectes al PUOSC 2020-2024

2019 12 calferrerdellacunalbaLes propostes són la reforma de la Plaça del Casal, la primera fase de rehabilitació de la Casa de la Natura, la creació del Centre de Formació i Ocupació, la climatització del pavelló i la instal•lació d’una caldera de biomassa


L’Ajuntament de Canyelles ha sol•licitat el finançament de cinc projectes  al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat 2020-2024. Aquesta línia de subvenció permetrà desenvolupar alguns projectes que són prioritaris per al municipi. El que plantegem són uns projectes i un treball molt important per al futur de Canyelles, assegura l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.


D’una banda es demana una subvenció per a la instal•lació d’una caldera de biomassa que creï una xarxa de calor que doni servei a l’escola, la llar d’infants municipal i el gimnàs. Aquest projecte té un cost total de 277.000 euros, i està finançat en part pels fons europeus Feder (amb una subvenció ja concedida), en part per la Diputació de Barcelona i en part ho serà pel PUOSC.
Un altre dels projectes per als quals se sol•licita subvenció és la Rehabilitació de la planta baixa i part de la primera planta de Can Ferrer de Llacunalba. Es tracta de la primera fase de la futura Casa de la Natura, que té un cost de 262.102 euros.


Un tercer projecte que opta a la línia del PUOSC és la reforma de la Plaça del Casal. L’objectiu és unificar les superfícies i donar accessibilitat als espais municipals i equipaments que hi ha. És una acció molt important en l’àmbit de l’accessibilitat i la seguretat i de millora de l’entorn d’aquest espai, explica l’alcaldessa. El cost del projecte és de 150.000 euros.


Una quarta proposta és la conversió de l’Espai de la Gent Gran en un Centre de Formació i Ocupació. Un espai multidisciplinari que vol incloure coworking per donar suport als nous emprenedors i a les petites empreses, una biblioteca virtual, una aula d’estudi i una aula de formació. Una actuació global pressupostada en 79.000 euros.

2019 12 pavelló


I un darrer projecte per al qual se sol•licita subvenció al PUOSC és la tercera fase del pavelló poliesportiu, concretament la  que correspon a la seva climatització.  El cost és de 76.000 euros.
El PUOSC 2020-2024 vol ser una eina de suport per als ajuntaments, especialment per als petits, per permetre’ls dur a terme actuacions i projectes que ajudin al desenvolupament del món local.