fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L'Alcaldessa

Canyelles avança ple d'oportunitats

2023 05 28 RosaHuguet

Encetem una nova etapa en què seguim endavant treballant en el nostre projecte de fer un Canyelles encara millor.

I us ho vull agrair a tots els que, amb el vostre compromís, esforç i treball, feu que aquest poble segueixi creixent i sigui el que volem que sigui, un poble que s'emmiralla en la feina ben feta, que evoluciona, que avança cap al futur, amb les il·lusions dels joves i amb l'atenció a les persones, sempre per davant de tot.

El nostre poble és increïble. Parlo sovint de gent extraordinària, i això és el que sou vosaltres... Els grups, les entitats, els voluntaris, els treballadors municipals, els ciutadans i ciutadanes de Canyelles... Tots feu una gran feina i feu que Canyelles sigui cada dia millor. I aquest és el meu compromís, el de fer tot el possible per complir el programa que ens marcat. 

I de la mateixa manera que en les tres anteriors ocasions, en aquesta quarta encara amb més decisió, més força i més energia que mai. I sobretot amb més coneixement. Perquè el projecte de futur ddel nostre poble ve marcat per assolir més coneixement, més seguretat i més qualitat de vida.

El nostre tarannà és el de treballar i fer-ho amb un programa sempre participatiu i obert. I aquest treball es veu recompensat per la confiança que heu fet amb nosaltres.

Per tot això, us trasllado la meva més sincera estima, perquè no puc més que dir gràcies per tot el que rebo.

 

Rosa Huguet i Sugranyes, Alcaldessa-Presidenta