Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'Ajuntament de Canyelles posa a disposició de les famílies recursos d'orientació per a l'alumnat que finalitza etapes educatives

2020 04 30 orientacioESO2S’ha iniciat el tercer trimestre del curs escolar 2020-2021 i tot i que els processos administratius com la preinscripció escolar segueixen aturats, l’alumnat i les famílies es troben en un moment molt important per decidir la continuïtat d’estudis en finalitzar etapes educatives com l’ ESO.

Per aquest motiu, des de l’ Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Canyelles us facilitem una sèrie de recursos que us ajudin a la presa de decisions i a tenir una informació de qualitat i propera sobre els centres educatius i ensenyaments del Garraf.

Tot seguit podeu consultar la guia. ⏬⏬

El següent video forma part del recurs de Diputació  “La maleta de les famílies” eines per l’ acompanyament a la tria d’ itineraris educatius, podreu escoltar la reflexió d’alumnes, professorat i famílies en relació a la importància de l’ autoconeixement i la tria dels estudis.

També us convidem a visitar de manera virtual l’ Exposició itinerant que porta el títol “Transitar” i també ha estat creada per l’ àrea d’ Educació de Diputació de Barcelona. L’exposició està creada per a que tota persona que es trobi en una situació de transició educativa, professional o vital, pugui accedir a l'experiència Transitar- orientar-se en un món canviant des de casa seva. 

Finalment, us convidem a visitar la Zona E virtual que podeu consultar al web de l’ Imet i  a descarregar-vos la guia “Després de l’ E.S.O què al Garraf” .

2020 04 30 IMET

 

 

 

 

 

https://www.imet.cat/zona_educacio