El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Actuació de millora i pacificació del trànsit a diversos punts del municipi en el marc del Pla de Seguretat Viària

2018 02 20 carrernicaraguaL’Ajuntament de Canyelles ha dut a terme diverses actuacions de millora i pacificació del trànsit en alguns punts del municipi amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquests. Aquesta reordenació del trànsit s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària, i és una acció més dins de totes les que es duen a terme al llarg de l’any per garantir la seguretat dels conductors, dels vianants i també dels habitatges dels diversos carrers i sectors on s’actua. 

2018 02 20 carrernuria2018 02 20 carrersantamagdalena

En aquest cas, s’han fet actuacions als carrers Núria, Nicaragua, Santa Magdalena i Passeig de la Zona Esportiva. En el carrer Núria de la urbanització Califòrnia, s’ha marcat i delimitat l’estacionament de vehicles exclusivament en un costat del carrer. A més, aquest carrer ha passat a ser de sentit únic de la marxa.
Pel que fa al carrer Nicaragua, a cavall entre les urbanitzacions de les Amèriques i Can Roca, s’ha delimitat, amb línia discontinua, l’estacionament de vehicles només en un costat del carrer.
També s’ha actuat al Passeig de la Zona Esportiva i al carrer Santa Magdalena, del nucli antic. En aquest cas, tot el Passeig de la Zona Esportiva passa a ser de sentit únic de la marxa. I al carrer de Santa Magdalena, s’ha marcat i delimitat, amb línia discontinua, l’estacionament de vehicles només a un costat del carrer.