El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Arrenca el Vade Fires a Canyelles

2016 05 15 VadeFiresDe les 10 a les 20h a Canyelles té lloc avui el Vade Fires, esdeveniment que engloba diferents fires i exposicions:

- Fira de Sant Ponç amb més de 70 parades d’artesans, alimentació, plantes,..

- Fira del Motor, ubicada al carrer Bassa d'en Llot, amb parades de venda de productes relacionats amb el món del motor, exhibicions, concentracions de cotxes i motos clàssiques. També activitats per a infants.

- Mostra d'entitats, demostració de Balls Populars pel recinte firal.

- Cargolada popular, amb la participació dels restaurant del municipi. Durant la Cargolada Popular també hi haurà botifarres a la brasa, a càrrec d’Alimentació Canyelles i Queviures Cal Deus, i la beguda serà de dos cellers canyellencs, Caves Grau Dòria i Salvador Raventós. De les postres s’encarregarà la Pastisseria Hidalgo.

Aquest cap de setmana arriba la fira multisectorial Vade Fires

Cartell VadeFiresAmb el nom Vade Fires, Canyelles concentra els principals esdeveniments de la primavera en un únic cap de setmana, que enguany tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig.

Així, s'obre el cap de setmana el dissabte 14, on un any més i amb el lema "Fem dissabte!" tindrà lloc, a partir de les 10 h, Let's clean up, Europe!, una acció de neteja adherida a les operacions de neteja d'espais naturals que celebren per tota Europa.

També el mateix dia obre les seves portes la Sala Multicultural, on podrem visitar el certamen Art Canyelles, exposició d'artistes novells que ja arriba a la seva 4a edició i que estarà oberta al públic de manera gratuïta tant dissabte com diumenge, dia en el qual s'entregaran els premis als expositors.

Diumenge 15 tindrà lloc la fira pròpiament dita, on, de les 10 a 20 h. es barregen parades de gastronomia, enguany es tripliquen els expositors, cargolada popular a càrrec dels restaurants del municipi, exhibicions de balls populars i, amb nom propi,  la Fira del Motor.

En aquest espai del Motor  hi haurà parades de venda de productes relacionats amb el món del motor, exhibicions, concentracions de cotxes i motos clàssiques. També activitats per a infants.

També diumenge, a l'entrada de la Sala Multicultural, es podrà trobar oberta al públic l'exposició del Concurs d'Invents de Canyelles.

Les activitats de medi ambient continuaran també el diumenge amb l'espectacle de petit format: segueix la pista a la Bombeta Marieta, el joc “L’energia en un dia”, tallers de maquillatge i de construcció d’animals amb materials reciclats, “Fes l’Animal”, així com un punt d'informació sobre la setmana de l’Energia i dels Serveis de Medi Ambient  municipals.

Un cap de setmana per gaudir amb tota la família.