fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Convocatòria procés selecció d'una plaça d'enginyer/a d'obres i cinc places de tècnic/a en educació infantil

EL'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  la convocatòria del procés de selecció, pel sistema de concurs de mèrits, d'una plaça d'enginyer/a d'obres i cinc places de tècnic/a en educació infantil,  incloses en l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal.

El termini de presentació d'instàncies s'inicia l'endemà de la publicació de les bases al DOGC i és de 20 dies hàbils. El termini começa el dia 4 d'abril.

Les instàncies de sol·licitud s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Canyelles, o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/canyelles.

>>> DOGC

>>> MODEL INSTÀNCIA DE SOL·LICITUD

>>> BASES PARTICIPACIÓ ENGINYER/A D'OBRES

>>> BASES PARTICIPACIÓ TÈCNIC/A EDUCACIÓ INFANTIL

 

Convocatòria procés selectiu Secretaria-Intervenció, provisió no definitiva, mitjançant comissió de serveis

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  les bases i la convocatòria per a la provisió, no definitiva, de la plaça de Secretaria, subescala Secretaria - Intervenció, reservada a personal funcionari amb habilitació de caràcter nacional,  mitjançant comissió de serveis. 

>>> BASES REGULADORES DE PARTICIPACIÓ

Convocatòria del procés de selecció d'una plaça de tècnic/a TIC, una plaça de tècnic/a d'Ensenyament i una plaça d'educador/a Esportiu/a, per Concurs de Mèrits

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  la convocatòria del procés de selecció, pel sistema de concurs de mèrits, d'una plaça de tècnic/a TIC, d'una plaça de tècnic/a d'Ensenyament i d'una plaça d'Educador/a Esportiu/a  incloses en l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal.

El termini de presentació d'instàncies s'inicia l'endemà de la publicació de les bases alDOGC i és de 20 dies hàbils. El termini ja s'ha iniciat, un cop publicat al DOGC el dia 29 de gener de 2024

Les instàncies de sol·licitud s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Canyelles, o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/canyelles.

>>> DOGC

>>> MODEL D'INSTÀNCIA SOL·LICITUD

Llegeix més...

Convocatòria de dues places de tècnic/a superior jurídic/a i una plaça de mestre d'educació infantil, pel sistema de concurs de mèrits, incloses en l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  la convocatòria del procés de selecció, pel sistema de concurs de mèrits, de dues places de tècnic/a superior jurídic/a i una plaça de mestre d'educació infantil, incloses en l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal.

El termini de presentació d'instàncies s'inicia l'endemà de la publicació de les bases al DOGC i és de 20 dies hàbils. El termini ja s'ha iniciat, un cop publicat al DOGC el dia 23 de novembre. 

Les instàncies de sol·licitud s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Canyelles, o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/canyelles.

Cal presentar el model d'instància que s'adjunta a continuació:

>>> MODEL INSTÀNCIA SOL·LICITUD

>>> DOGC

>>> BASES MESTRE/A EDUCACIÓ INFANTIL

>>> BASES TÈCNIC/A SUPERIOR JURÍDIC/A

>>> LLISTAT PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES MESTRE/A EDUCACIÓ INFANTIL

>>> LLISTAT PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES TÈCNIC/A SUPERIOR JURÍDIC/A

>>> LLISTAT DEFINITIU PERSONES ADMESES I EXCLOSES MESTRE/A EDUCACIÓ INFANTIL

>>> LLISTAT DEFINITIU PERSONES ADMESES I EXCLOSES TÈCNIC/A SUPEROR JURÍDIC/A

>>> RESULTAT FINAL TÈCNIC/A SUPERIOR JURÍDIC/A

>>> RESULTAT FINAL MESTRE/A EDUCACIÓ INFANTIL