El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Conveni amb el Servei Meteorològic de Catalunya per posar una estació meteorològica al nou institut

Continuant amb la línia d’accions que suposaran un valor afegit pels alumnes del nou institut de Canyelles, el passat 11 d’abril, l’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, es va reunir amb el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, per tractar la instal·lació d’una estació meteorològica al nou institut. Aquest fet aportarà la responsabilitat i el coneixement entre els alumnes per estudiar el fenòmen climatològic.

L’aposta per les ciències del nou institut resulta clau per l’Alcaldessa, qui, un cop més, ha volgut destacar la importància de que els joves del municipi s’involucrin en projectes de caire social i mediambiental que siguin beneficiosos tant per ells com pel mateix municipi. 

Taller Toca-Toca al pati

Aquest passat dimecres, 24 de maig, a la llar van poder gaudir d’una visita molt especial. Van anar del CAN(Centre d’Apropament a la Natural) i els van portar tota una sèrie d’animals exòtics i d’altres que no tant: una tortuga gegant, un gran duc, un cobaia, un milpeus, una salamandra, serps, taràntula, iguana.

Llegeix més...

La Llar d'Infants celebra la Diada de Sant Jordi

En el dia d’avui, diada de Sant Jordi, els nens de gegants i bastons de la llar han anat a la plaça del Casal a veure les parades de llibres i de flors que hi havia. Després han esmorzat i jugat al parc aprofitant que feia bon dia i s’hi podia estar.

Llegeix més...

El termini per presentar invents al Concurs d'Invents de Canyelles finalitza el 12 de maig

Encara esteu a temps de participar en el 2n Concurs d'Invents de Canyelles (CIC).
Podeu trobar més informació, així com les bases de participació al web: