El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Les patinadores del Sant Nicolau brillen en el Trofeu Charlie Rivel

2018 10 patinatgetrofeuCharlieRivelEl Club Patinatge Canyelles ha fet una espectacular actuació al Trofeu Charlie Rivel, que ha tingut lloc a Cubelles el cap de setmana passat. Les patinadores de l'Escola Sant Nicolau, 12, han fet podis en dues de les tres categories presentades.

Llegeix més...

L'Escola Choi's Taekwondo Canyelles aconsegueix quatre medalles en el Campionat de Catalunya

2018 10 choiscampionatcatalunyaL'Escola de Taekwondo Choi's de Canyelles ha aconseguit tres medalles de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunyan en la modalitat Pumse Promoció.

La medalla de bronze ha estat oer a Franc López, en la categoria Senior 1 masculina.

I les medalles de plata han estat per a Pau Paredes, Marc Paredes i Alex Merchan, en la categoria trio infantil.

Dues medalles d'argent per a Gerard Miralles als Jocs Special Olympics

2018 10 12 gerardmirallesspecialolimpicswebEl jove canyellenc Gerard Miralles ha aconseguit dues medalles d'argent als Jocs Special Olympics, que s'han celebrat a Andorra la Vella i la Seu d'Urgell.

Aquesta és la primera participació de Miralles, de 21 anys, en uns Special Olympics, i ho ha fet de la millor manera possible, obtenint dues medalles d’argent, una en cursa de 25 metres; i l’altra en una cursa de 60 metres. A més, va obtenir la sisena posició en salt de llargada.