El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els Agents Municipals i els ADF expliquen als alumnes de l'escola Sant Nicolau com gaudir de les revetlles amb seguretat

2018 06 07 xerradarevetllessegureswebEls han donat consells sobre el bon ús de material pirotècnic i les fogueres

En el marc de la campanya ‘Revetlles amb precaució’ de Protecció Civil

Llegeix més...

Els alumnes de l'escola Sant Nicolau aprenen educació i seguretat viària de la mà dels Agents Municipals

2018 05 24 formacióviàriaescolawebEls alumnes de l'escola Sant Nicolau de Canyelles estan gaudint aquesta setmana d'una àmplia formació en educació i seguretat viària de la mà dels Agents Municipals de Canyelles. Tots els cursos, de primer a sisè de primària, participen en les diverses sessions educatives que els Agents estan impartint amb l'objectiu que aprenguin a moure's amb seguretat, tant si són vianants com si són ocupants d'un vehicle.

Llegeix més...

Els Agents Municipals us aconsellen prendre mesures de seguretat per prevenir robatoris als domicilis

 

2018 01 29 seguretatdomiciliEls Agents Municipals de Canyelles ofereixen un seguit de consells de seguretat per prevenir robatoris als domicilis. Unes mesures que cal prendre al llarg de tot l’any i que difonen, seguint les mesures que aconsellen els Mossos  d’Esquadra.

Aquestes mesures les trobareu en els enllaços següents:

Consells de seguretat al domicili. Agents Municipals

Mossos d’Esquadra

A continuació us detallarem alguns d’aquests consells de seguretat, però tingueu en compte que la vostra col•laboració és imprescindible per prevenir i investigar els delictes. És per aquest motiu que podeu contactar amb els Agents Municipals de Canyelles, a través del telèfon 686 473 010, o bé al telèfon 112 d’emergències de la Generalitat

Llegeix més...

Els agents municipals adverteixen els conductors de l'ús obligatori dels elements de seguretat

2017 10 24 controlstransituEls Agents Municipals de Canyelles han fet un total de 76 controls de trànsit informatius entre els conductors durant la campanya de conscienciació sobre l’ús d’elements de seguretat viària, que s’ha fet entre el 17 i el 19 d’octubre.

Llegeix més...