El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els Agents Municipals us aconsellen prendre mesures de seguretat per prevenir robatoris als domicilis

 

2018 01 29 seguretatdomiciliEls Agents Municipals de Canyelles ofereixen un seguit de consells de seguretat per prevenir robatoris als domicilis. Unes mesures que cal prendre al llarg de tot l’any i que difonen, seguint les mesures que aconsellen els Mossos  d’Esquadra.

Aquestes mesures les trobareu en els enllaços següents:

Consells de seguretat al domicili. Agents Municipals

Mossos d’Esquadra

A continuació us detallarem alguns d’aquests consells de seguretat, però tingueu en compte que la vostra col•laboració és imprescindible per prevenir i investigar els delictes. És per aquest motiu que podeu contactar amb els Agents Municipals de Canyelles, a través del telèfon 686 473 010, o bé al telèfon 112 d’emergències de la Generalitat

Llegeix més...

Els agents municipals adverteixen els conductors de l'ús obligatori dels elements de seguretat

2017 10 24 controlstransituEls Agents Municipals de Canyelles han fet un total de 76 controls de trànsit informatius entre els conductors durant la campanya de conscienciació sobre l’ús d’elements de seguretat viària, que s’ha fet entre el 17 i el 19 d’octubre.

Llegeix més...

Campanya informativa dels Agents Municipals entre els conductors sobre l'ús dels elements de seguretat viària

2017 10 16 controlsagentsEls agents municipals de Canyelles estan duent a terme aquesta setmana una campanya de conscienciació entre els conductors, recordant l’ús obligatori dels diversos elements de seguretat passiva del vehicle com és el cinturó de seguretat (tant dels conductors com dels acompanyants), o els dispositius de retenció infantil; i també de la prohibició de fer servir aparells electrònics mentre es condueix (telèfons mòbils...).

Llegeix més...

Comença la prohibició de fer foc en zones forestals fins el 15 d´octubre

Des de l’Ajuntament us recordem que es despleguen, com cada any, les mesures preventives d'activitats amb risc d'incendi forestal, quedant totalment prohibit pel decret 64/1995 de la Generalitat de Catalunya entre el 15 de març i el 15 d'octubre en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta:
• Encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni per focs d'esbarjo. Queda exclosa la prohibició dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

Llegeix més...