El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Aprovada inicialment la fase 1 del projecte de rehabilitació de Cal Ferrer de Llacunalba

2020 11 09 CEN copia

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat inicialment la fase 1 del projecte de rehabilitació de la masia de Cal Ferrer de Llacunalba, que está en procés d'exposició pública.

La reforma d'aquest immoble permetrà posar en marxa el Canyelles Espai Natura, que ha d’acollir cicles de Formació Professional vinculada al medi ambient i la natura i diversos projectes de l’àmbit de la natura i medi ambient.

El projecte es pot consultar a les oficines municipals, amb cita prèvial, durant el termini d’informació pública, que és de trenta dies hàbils des de l’endemà de la publicació de l'anunci al BOPB. 

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, va visitar la masia de Can Ferrer de Llacunalba el mes de juliol passat per conèixer de primera mà el projecte de formació professional al municipi. Un projecte que completa un model de municipi que vetlla pel seu entorn natural. El Canyelles Espai Natura ha d'acollir la futura formació professional de la família agrària i forestal i tot un seguit de programes i projectes relacionats amb la natura, com horts urbans, centre de prevenció d'incendis, centre de recuperació de papallones i basses d'ambifis, entre d'altres.

Podeu trobar el projecte en el següent enllaç:

PROJECTE REHABILITACIÓ CAL FERRER DE LLACUNALBA FASE 1