El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La cursa popular i solidària recapta 270 quilos de menjar per al Banc dels Aliments

2021 09 18 cursapopularsortidawebLa 22a Cursa Popular i Solidària ha recaptat un total de 270 quilos de menjar que es destinen al Banc dels Aliments local.

La competició tornava aquest dissabte 18 de setembre amb un èxit total de participació, després que l'any passat s'hagués d'ajornar a causa de la pandèmia.

Canyelles va viure un dissabte ple d'esport i solidaritat. Les inscripcions eren gratuïtes i, com en les darreres edicions, només calia lliurar 1 quilo de menjar o beguda que des de l'Àrea de Benestar Social es destinaran a les famílies vulnerables del municipi. 

La cursa s'ha desenvolupat en un ambient molt festiu i familiar, amb atletes d’alt nivell i d’altres més populars i amb una bona participació donades les circumstàncies actuals.

A les 18h en punt  començava una masterclass de zumba per amenitzar l’inici de la Cursa i fer l'escalfament. A càrrec de la profesora Susana Rentero del Gimnàs Municipal.

A les 18:30h s'iniciava la primera de les curses Infantils, on els més menuts (de 0 a 7 anys) van realitzar un petit recorregut d’uns 250 metres al voltant de l’aparcament de l'escola, on se centralitzava tota l'activitat. A l’arribada els esperaven l’alcaldessa Rosa Huguet i el regidor d’Esports Paco Ruiz, per fer-lis entrega d’una bossa amb medalles i d’altres obsequis per a tots. Hi han participat gairebé una trentena de nens i nenes.

2021 09 18 cursapopularguanyadoresfemeninesweb2021 09 18 cursapopularguanyadorsmasculinsweb

A les 18:45h tenia lloc la segona cursa infantil (de 7 a 12 anys), en què els atletes van fer un recorregut més llarg, dues voltes a l’aparcament. En aquest grup han participat més d’una vintena de nens i nenes, alguns dels quals  ja han demostrat maneres i hi han competit gairebé com adults. Tots han tingut la seva bossa amb obsequis també.

I a  les 19h es donava el tret de sortida a la 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles, amb gairebé 100 inscrits, tot un èxit.

2021 09 18 cursapopularinfantilweb2021 09 18 cursapopularmenjarregidoresportsweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al final de la cursa, el regidor d’Esports Paco Ruiz, la regidora d’Igualtat Carme Pilar Jelonch, i el regidor de l'àrea de Patrimoni Joan Gonzàlez van fer entrega dels trofeus als 3 primers classificats de la categoria masculí i a les 3 primeres classificades de la categoria femení.

CLASSIFICACIÓ 22a CURSA POPULAR I SOLIDÀRIA

Categoria Masculina

Primer classificat: Naofel Erraqui (Calafell)

Segon: Abdelhadi Amzil (Vilanova i la Geltrú)

Tercer: Joan Sella (Sitges)

Categoria Femenina

Primera classificada: Mercè Guerra (Vilanova i la Geltrú)

Segona: Bàrbara Anento (Castelldefels)

Tercera: Georgina Martínez (Vilanova)

 

Primer classificat masculí local: Daniel Almonacid

Primera classificada femenina local: Ana Rosalia Valle 

Corredor més veterà: Antonio Polo (1952), de Cornellà

Corredora més veterana: Sílvia Gironés (1970), de Cornellà

 La cursa es va fer seguint tots els protocols i mesures de seguretat Covid-19- Tots els participants havien de signar el full d’autoresponsabilitat, havien de venir vestits sense poder fer ús dels vestidors, la mascareta era obligatòria fins al moment de la sortida, també la desinfecció de mans i la distància de dos metres de seguretat, tan abans com durant la cursa.

2021 09 218 cursapopularregidorsialcaldessaweb