El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Month Week Day

Dilluns, Març 05, 2012

There are no events on this day.

Dimarts, Març 06, 2012

There are no events on this day.

Dimecres, Març 07, 2012

There are no events on this day.

Dijous, Març 08, 2012

Mostra d'Art Floral (-)

A la Sala Multicultural

Divendres, Març 09, 2012

There are no events on this day.

Dissabte, Març 10, 2012

1er sprint vertical (-)

Amb la col·laboració de professionals de les curses de muntanya, organitzarà el  “1er Sprint Vertical al Pic de l’Àliga”.
Serà una cronoescalada, on des de la plaça del Casal a partir de les 16h, cada participant sortirà cada 30 segons o 1 minut amb l’objectiu de fer el menor temps possible passant per el recorregut marcat per l’organització fins arribar al cim del Pic
de l’Àliga.
El recorregut té una llargada de 3km aproximadament amb 340m de desnivell positiu, el que significa un 11% de pendent mitjana i amb una pendent màxima del 35%. Alçada arribada 464m, alçada sortida 124m.

Diumenge, Març 11, 2012

2ona Caminada popular al Pic de l’Àliga (-)

Des de la plaça del Casal tindrà lloc la sortida de la “2ona Caminada popular al Pic de l’Àliga”, que serà sense ànim competitiu. Oberta a tots aquells amants del senderisme. El recorregut serà de 10 Km i comparteix algun tram del recorregut de la Cursa. Podreu gaudir de l’entorn natural del municipi amb l’ascens i descens al Pic de l’Àliga amb molta més tranquil·litat que els corredors.

4a Cursa de Muntanya al Pic de l’Àliga (-)

Aquesta cursa molt exigent, dura i molt tècnica, és molt esperada per els amants d’aquesta modalitat.  Enguany tindrà el mateix recorregut que els anys anteriors. El recorregut fa 16,2km aproximadament, amb 1500m de desnivell total acumulat, desnivell de 750m positius i 750m negatius. En les 3 edicions anteriors ha estat guanyador en Xevi Guinovart, del club Diedre, atleta campió de Catalunya en aquesta modalitat i un autèntic especialista en l’ascens i el descens al Pic de l’Àliga.