El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L'Espai Jove incia nou curs

2019 09 ecijovexarxesL'Espai Jove, al local social de Can Dori, obre totes les tardes de dilluns a dissabte.

Punt de reunió dels joves, amb accés a Internet i Punt d'Informació, entre altres serveis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Espai Jove posa en marxa un nou curs. Després de les activitats d'estiu, aquest espai, situat al local social de Can Dori, segueix obert en el seu horari habitual per acollir els joves del municipi. Aquests tenen allà el seu espai propi, un punt de trobada on poder impulsar noves iniciatives, on trobar tot tipus d’informació juvenil i també desenvolupar accions formatives i lúdiques, o senzillament un espai per estar-hi.

L'Espai Jove està dotat amb accés a Internet, amb una zona d’estudi, i amb zona d’estar i amb el mobiliari corresponent perquè els joves pguin ser-hi de manera còmoda i desenvolupar les seves activitats. També hi ha el Punt d’Informació per a Joves de Canyelles i també està ubicada l'emissora de ràdio municipal on line que aviat es posarà en marxa.

L'Espai Jove disposa, a més, de línia directa amb els joves a través de les xarxes socials. El podeu trobar a facebook (espai.civicjove) a instagram (@ecijove) i també a través de la línia de whatsapp 627 35 92 57.

2018 06 01 estrenaespaijove3web


L'Espai Jove està obert en el seu horari habitual. De dilluns a dissabte, entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre.