El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L'Artífex tanca el curs 2017-2018 amb excel·lents resultats

2018 06 27 cloendaartífex2017 2018webUna cinquantena d'alumnes han pres part dels diferents cursos

El Centre De qualificiació en Oficis Artesans prepara nova oferta formativa per al curs que ve

Una cinquantena d’alumnes han passat aquest curs 2017-2018 per l’Artífex, el Centre de Qualificació en Oficis Artesans de Canyelles, que aquesta setmana tancava temporada amb un balanç molt positiu.

Llegeix més...

Èxit total del taller de gravat en vidre ofert per l'Artífex a l'Agromercat

2018 06 17 artifexagromercatweb54 infants aprenen la tècnica artesana de la mà de l’Artífex

L’Artífex presenta, un any més, al certamen la seva proposta formativa i ocupacional en oficis artesans, única al territori

L’Artífex, el Centre de Qualificació en Oficis Artesans de Canyelles, ha participat, un any més, en la Fira de l’Agromercat i  Retorn dels Indians, que ha tingut lloc a Sant Pere de Ribes del 15 al 17 de juny, on ha presenta la seva oferta formativa i ocupacional  i el treball artesà que fan els seus alumnes. A més, també ha dirigit un taller infantil de gravat en vidre, en el marc de la mostra d’oficis artesans que inclou el programa.

Llegeix més...

L'Artífex participa a la Fira Retorn dels Indians i Agromercat de Sant Pere de Ribes

2017 06 07 Agromercat 01L’Escola d’Arts i Oficis ofereix un taller infantil de gravat en vidre, diumenge a les 17:30 hores.

L’Artífex presenta la seva proposta formativa i ocupacional en oficis artesans, única al territori

L’Artífex, el Centre de Qualificació en Oficis Artesans de Canyelles, participa, un any més, en la Fira de l’Agromercat i Retorn dels Indians, que té lloc a Sant Pere de Ribes del 15 al 17 de juny, on presenta la seva oferta formativa i ocupacional  i el treball artesà que fan els seus alumnes. A més, també dirigeix un taller infantil de gravat en vidre, en el marc de la mostra d’oficis artesans que inclou el programa.

Llegeix més...

Nou curs monogràfic de Joieria a l'Artífex. Preinscripció fins al 30 d'abril. Encara hi ets a temps

2018 Artifex JoieriaLa Joieria s’incorpora com a nova disciplina formativa de l’Artífex, el Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles.

La preinscripció és oberta fins al 30 d'abril. El curs es farà del 5 de maig al 9 de juny i se centra en la tècnica de la Joieria a la Cera Perduda

 

Inscripció al curs monogràfic de joieria

Llegeix més...