El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles bonifica la instal·lació de plaques fotovoltàiques per a particulars. Informeu-vos a l'Ajuntament

2020 10 23 plaquessolarsLa bonificació pot arribar al 50% en l'IBI si s'intal·len plaques fotovoltàiques d'autoconsum

Canyelles referma el seu compromís amb el medi ambient i l'ús d'energies renovables

Les persones interessades, s'han d'informar a l'Ajuntament

Els habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltàiques d'autoconsum podran gaudir d'una bonificació de fins al 50% en el rebut de l'IBI durant un període de tres anys. 

La bonificació s'aplicarà als  immobles que realitzin instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica d’una potència elèctrica instal·lada major o igual al 33% de la potència elèctrica contractada. 

En el cas d'habitatges plurifamiliars amb instal·lacions d'autoconsum per subministrar electricitat als elements comuns, la bonificació serà del 5% sobre la quota íntegra per a cadascun els habitatges vinculats.

La mesura té per objectiu refermar l'aposta  del govern municipal per l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables, com també donar facilitats i ajuts als ciutadans. En aquest sentit, l'Ajuntament de Canyelles ha aprovat un nou paquet de bonificacions en les noves ordenances fiscals. 

INFORMAR-SE A L'AJUNTAMENT

Les persones interessades a obtenir aquesta bonificació, han d'adreçar-se a l'Ajuntament per poder-se informar del procediment correcte.

S'han detectat algunes empreses de plaques solars que operen a la zona fent visites als habitatges oferint informació no correcta sobre el procediment de sol·licituds, pagaments, concessió de permisos o bonificacions que atorga l'Ajuntament de Canyelles. És per aquest motiu que abans de contractar la compra i instal·lació de plaques solars, cal informar-se bé a l'Ajuntament de Canyelles.