fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Dues persones en atur contractades temporalment a través del programa Treball i Formació

2023 07 formacioitreballcanyelles copiaDues persones s’han incorporat a l’Ajuntament de Canyelles com a auxiliars administratives a través del Programa Treball i Formació 2023, que desenvolupa el Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els municipis de menys de 20.000 habitants, com és el cas de Canyelles.

Aquest programa permet que les persones en situació d'atur, amb més dificultats per accedir al mercat de treball, adquireixen experiència laboral en un entorn real i obtinguin la qualificació i les capacitats necessàries per a la seva inserció.

En aquest cas, les dues persones tindran un contracte de 12 mesos de durada. Una d’elles treballarà com auxiliar administrativa a l'Oficina de Desenvolupament Urbanístic, i l’altra com a peó a la brigada municipal.

Durant la durada del contracte les treballadores rebran 70 hores de formació transversal en temes com habilitats comunicatives, eines de comunicació digital, desenvolupament personal davant situacions d’estrès, organització i planificació eficient del temps i autoconeixement.

Al llarg de l’experiència laboral les dues persones comptaran amb l’acompanyament i suport actiu d’una tècnica del programa, que facilitarà la seva adaptació al lloc de treball i ajudarà a reforçar les seves competències.

Aquest programa està vinculat al projecte “Garraf, comarca cuidadora i saludable”, en concret a les línies de treball: serveis per a la sostenibilitat d’infraestructures públiques i el medi ambient, atenció a la ciutadania i serveis a l’atenció primària i a la dependència.

Les persones beneficiàries d’aquest programa durant el període 2019-2023 han estat 38, amb una experiència laboral en un entorn real als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella a partir de la col·laboració generada de fins a 12 convenis de col·laboració entre els ajuntaments i el Consell Comarcal del Garraf.

El perfil laboral de les ocupacions que s’han contractat durant aquests anys a través del programa han estat de peons, conserges, informador/es, auxiliars de la llar, auxiliars administratius i acompanyants d’atenció domiciliària.

El Programa Treball i Formació està impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).