fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Ple Municipal 26 de setembre de 2023

2023 09 26 pleordinari2 copiaEl 26 de setembre de 2023  s'ha celebrat uma nova sessió plenària de caràcter ordinari de l'Ajuntament de Canyelles

Tots els punts de l'ordre del dia es van aprovar per unanimitat.

 

 

 

 

 

Podeu tornar a veure el ple  a Canal Blau Televisió en el següent enllaç:

>>PLE MUNICIPAL 26 DE SETEMBRE DE 2023

 

ORDRE DEL DIA

 

 2023 09 26 ordreple2

2023 09 26 ordreple2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entre els diversos punts inclosos en l'ordre del dia, destaca una modificació puntual del POUM de Canyelles per esmenar una errada  en la inclusió del número d'un carrer que s'havia fet en la redacció d'aquest.

En la mateixa sessió s'ha fet una modificació pressupostària, per garantir que l'Ajunament de Canyelles segueixi fent  fent el préstec d'ordinadors als alumnes de l'Institut Pla del Bosc per cursar els seus estudis. Una cessió que l'Ajuntament de Canyelles ve fent des de fa anys.

Aquesta modificació també permet posar en marxa un nou model de colònies de gat als municipis, seguint la nova normativa.

Un altre punt de l'ordre del dia feia referència al nou model de Centre de Dia de Canyelles.

Canyelles aposta per un nou model en el marc del nou model SAIAR ( Servei d'Atenció Integral a la Gent Gran en l'Àmbit Rural) que desplegarà el Departament de Drets Socials de la Generalitat.  Es tracta d'un model adreçat a persones de seixanta-cinc anys i més en l'àmbit rural per atendre les necessitats assistencials en el seu entorn habitual.

Els seus objectius són facilitar els serveis assistencials a domicili o en centres plataforma que proveeixin diferents programes d'atenció de forma continuada i integral a les expectatives i necessitats de les persones grans, i de suport a les famílies o persones cuidadores.

L'Espai Romanguer, ja en marxa, és un espai multidisciplinari que acull activitats per a la gent gran (Club Grans) i per a tots els col·lectius del municipi. Aquest servei es completarà amb el de SAIAR que també gestionarà l'Ajuntament.

En el mateix ordre del dia, es donava compte del termini mitjà de pagament a proveïdors, que ha baixat de 90 a 65 dies.