fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Dissabte, assemblea de Les Palmeres

Els propietaris de les parcel•les de la urbanització Les Palmeres de Canyelles rebran de mans de l’Alcaldessa, Rosa Huguet, les escriptures que certifiquen ser propietaris legals dels seus terrenys, en la propera assemblea de veïns que se celebrarà el dissabte 11 de gener a les 10h a la Sala Multicultural. L’Ajuntament amb la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat, fixa de manera definitiva les parcel•les existents amb els seus respectius titulars, i pot donar inici a les obres d’urbanització definitives.

 

 

En l’assemblea també es tractaran altres temes relacionats amb les obres d’urbanització de les Palmeres, des de la connexió del clavegueram a la primera fase de pavimentació dels carrers. Actualment, el consistori continua endavant en la neteja i reparació de les clavegueres existent –no tots els carrers en tenen-, perquè els veïns que així ho desitgin puguin connectar les seves finques en el primer trimestre del 2014. Una vegada hi hagi les conclusions de l’estudi, l’Ajuntament valorarà l’estat real de les instal•lacions de la urbanització i coneixerà la capacitat econòmica actual dels veïns i les veïnes per fer front a l’obra. En tot moment, el govern de Canyelles té molt en compte la situació econòmica actual, per això, cada pas estarà pensat en causar el mínim trasbals de les famílies.

 

Liquidació de la Junta de Compensació

En l’assemblea de dissabte es portarà a l’aprovació definitiva la liquidació de la Junta de Compensació després que el Ple Municipal de desembre aprovés la memòria de liquidació. Aquest organisme estava composat per la propietat i s’havia d’ocupar de la urbanització de la zona abans que la gestió passés a l’Ajuntament de Canyelles. L’òrgan tenia un romanent de diners -procedent de les quotes dels propietaris que estaven associats- que es retornarà a tots els implicats. El consistori comunicarà a aquests propietaris la data en que podran demanar la devolució que els hi pertoca.