fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L’ajuntament s’aboca en les urbanitzacions

L'Ajuntament de Canyelles està treballant en agilitzar els projectes d’obra de les urbanitzacions del municipi. Una de les principals actuacions d’enguany serà el procés d’urbanització de Les Palmeres, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, basat en executar la primera fase de les obres de pavimentació i connexió voluntària al clavegueram. El consistori també està treballant en les altres urbanitzacions del municipi per tal d'avançar en les millores urbanes de les zones i dotar-les de serveis.

Actualment, s'ha aprovat el Pla Parcial de Delimitació de les parcel•les de la Muntanya del Mar que ha d'acabar en la reparcel•lació de la propietat dels terrenys. Aquest any està previst que es faci el projecte de reparcel•lació amb el qual s'acabarà de regularitzar jurídicament l'estructura de la propietat de tots els veïns i les veïnes de la zona.
Els propietaris de les parcel•les de la Muntanya del Mar, després de constituir l'associació veïnal, celebraran aquest mes de febrer la primera assemblea de veïns i veïnes, en que una de les qüestions a tractar seran les obres per desencallar la urbanització.

Per altra banda, el govern de Canyelles també vol avançar en la urbanització de Daltmar, concretament la part que pertany al terme municipal del poble. En l'assemblea celebrada el desembre passat, es va acordar iniciar els tramits per a executar la primera fase d'urbanització que consistirà en dotar d'enllumenat públic els carrers de la zona. A més, fa un parell de setmanes que s'han formalitzat les sessions obligatòries i gratuïtes pendents dels terrenys, constituïdes pels vials, zones verdes i sistemes generals de la urbanització