fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Matí de treball a les urbanitzacions

L'alcaldessa a Vora SitgesMatí de treball a les urbanitzacions per comprovar l’estat i l’avanç dels diversos treballs de manteniment i obres que s’hi estan fent. L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha fet una de les diverses visites setmanals d’obres acompanyada pels tècnics municipals. L'objectiu és conèixer de primera mà l'evolució de tots els treballs i obres que s'estan fent a tot el terme municipal. Una de les màximes preocupacions de l'equip de govern és tenir cura que tot estigui en ordre i vetllar pel manteniment dels serveis i la qualitat de vida dels veïns. És molt important continuar funcionant, tot i les dificultats, diu l'alcaldessa.

La primera parada ha estat Vora Sitges, on s’estan fent els treballs inicials de pavimentació, prevista per al setembre, en alguns carrers per facilitar els accessos als habitatges. Són actuacions que porta a terme l’Ajuntament com a pas previ al procés d’urbanització del sector, que acabarà de dotar-lo amb tots els serveis. L’Ajuntament ha reprès el procés urbanístic de Vora Sitges amb la posada al dia del projecte de reparcel•lació, que s’està iniciant. En aquest cas, com ja va apuntar l’alcaldessa Rosa Huguet, en la darrera sessió plenària, aquest dimarts, el procés serà igual que a Palmeres, amb quotes baixes per als veïns i treballant pas a pas.


La següent parada ha estat Califòrnia, per tenir un control dels treballs de manteniment i de l’estat del sector. I la darrera parada  ha estat Les Palmeres, on s’està en ple procés d’urbanització. Un cop acabada la segona fase de pavimentació de carrers, la brigada municipal millorant els accessos als habitatges i fent alguns trams de voreres. Un cop acabat tot el procés de pavimentació, el projecte urbanístic a les Palmeres seguirà amb la instal•lació de l’enllumenat públic, treballs previstos per a la pròxima tardor.

Millores d'accés als habitatges de Palmeres