El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Nova cita amb la música i la gastronomia amb la Dixieland Tast i Temps de Verema

2019 09 08 DixielandLa jornada gastronòmica, aquest diumenge 8 de setembre, creix i consolida la degustació de vins i caves Temps de Verema

Els restaurants locals mostraran les seves propostes gastronòmiques i els cellers del territori portaran les seves especialitats

PROGRAMA ACTES ST NICOLAU 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Canyelles celebra una nova edició de la Dixieland Tast, aquest diumenge 8 de setembre, una cita per gaudir de la bona gastronomia local i de la música en directe. Una proposta que no ha parat de créixer en les edicions anteriors i que enguany es presenta consolidant la data de celebració al calendari, a principis del mes de setembre, i també la incorporació de les degustacions de vins i caves sota el nom de Temps de Verema.

La vetllada gastronòmica per excel•lència a Canyelles queda emmarcada en la Festa Major Petita de Sant Nicolau, un canvi que permet compartir les últimes hores de l’estiu  gaudint de la cuina local i dels productes del territori.  La jornada se celebra A la Sala Multicultural i el seu entorn. Tot plegat comença cap a les 18:00 hores del vespre, amb una nova edició del Temps de Verema, una proposta que ha tingut molt bona acollida i que creix en nombre de participants. Diversos cellers del territori ofereixen degustacions de vins i caves, també amb música en viu amb Rail Band.

2019 09 08 TempsVerema cartell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cap a dos quarts de nou del vespre es posa en marxa la degustació gastronòmica, la Dixieland Tast, organitzada per l’Ajuntament de Canyelles, juntament amb ARCAT, l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles. Compta, a més, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. Els restauradors i establiments locals oferiran el sopar-degustació amb les seves especialitats. Estaran instal•lats a dins de la Sala Multicultural, però  els comensals podran degustar els plats tan a dins de la sala com a fora, ja que hi haurà taules als dos llocs. La música en viu anirà novament a càrrec d'Abraham Martínez i del grup Duet Ambient, que actuaran dins la Sala Multicultural.

L’objectiu de la Dixieland Tast i Temps de Verema és la promoció dels restaurants i comerços locals i també dels cellers del territori. Cada un presenta les seves especialitats culinàries en forma de degustacions. En l’edició passada es van servir més de 3.000 degustacions. La jornada gastronòmica és una ocasió especial per conèixer tota l’oferta gastronòmica i els productes del territori. L’àmbit gastronòmic és molt important al municipi i Canyelles n’és un referent comarcal.

A la Dixieland Tast d’enguany hi prenen part una desena de restaurants i establiments del municipi. Cada un d’ells presenta entre dues i tres propostes gastronòmiques, plats que al llarg de l’any tenen a la seva carta. Cada un d’ells està en una carpa personalitzada, on ofereix les seves especialitats gastronòmiques i també begudes.  Els comensals podran triar entre una gran varietat de plats i propostes culinàries. Hauran d’adquirir les degustacions directament en cada un dels establiments. Les degustacions de plats tenen un preu de cinc euros; les de postres,  tres euros; i les de beguda i d’un euro o un euro i mig.

En el cas de Temps de Verema, les caves i cellers presentaran les seves novetats i productes. En aquest cas, les persones que vulguin degustar els vins i els caves hauran d’adquirir un tiquet prèviament. Hi ha dues modalitats de tiquets. Una dona dret a cinc degustacions, i l’altra a tres degustacions i una copa. En el dos casos, el preu és de cinc euros.

Trobareu tota la programació de la Festa Major Petita de Sant Nicolau en el següent enllaç:

PROGRAMA D'ACTES ST NICOLAU 2019