El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles encén el Nadal. No us perdeu l'acte d'encesa de les llums nadalenques i la inauguració de la Botiga del Nadal, dijous 23 de novembre

 

2017 11 17 encesallumsnadalCanyelles dona la benvinguda al Nadal amb el tradicional acte d’Encesa de Llums, que té lloc el pròxim dijous, 23 de novembre, a les set del vespre. Un acte que enguany té un caire molt especial, ja que també servirà per inaugurar la Botiga del Nadal, que està ubicada a la nova seu de l’Artífex.

L’acte començarà a les set del vespre, precisament a la seu de l’Artífex, on s’inaugurarà la nova Botiga del Nadal, que ha estat dissenyada i decorada per Lluís Amaré, president de l’Associació d’Artesans de Canyelles, i el Grup Dona. Tot seguit, a la Plaça de l’Onze de Setembre, tindrà lloc la lectura de poemes de Nadal a càrrec d’Irene Flores i Josep Argensó. També s’inaugurarà el Pessebre de l’Ajuntament que ha fet, un any més, el Grup de Savis. I després, el grup de capgrossos serà enguany l’encarregat de prémer el botó que encendrà de Nadal Canyelles, l’arbre dels desitjos i tots els carrers del municipi. Un moment molt emotiu amb el qual l’Ajuntament de Canyelles vol donar la benvinguda al Nadal a tots els ciutadans i contagiar-los de l’esperit solidari, de felicitat i de màgia que regna aquests dies.

Llegeix més...

L'espot de la 15a Fira de Santa Llúcia ja es pot veure a Canal Blau

2017 11 17 spotcb0L’espot publicitari de la 15a Fira de Santa Llúcia ja es pot veure des d’aquesta setmana a Canal Blau Televisió. Els tions de Canyelles són enguany els encarregats de convidar tothom a participar d’aquesta edició tan especial de la Fira de Santa Llúcia, la del seu 15 aniversari.

 

 

.be">No us el perdeu, el podeu veure en aquest enllaç.

Llegeix més...

La Botiga del Nadal pren forma


2017 10 11 amarepintantbotiganadalLa Botiga del Nadal, una de les grans novetats de la 15a edició de la Fira de Santa Llúcia d’enguany ja està gairebé a punt. L’artista Lluís Amaré, president de l’Associació d’Artesans de Canyelles, i el Grup Dona són els encarregats de transformar i donar vida a aquest nou espai situat a la nova seu de l’Artífex, i que s’inaugura el pròxim 23 de novembre, coincidint amb l’acte d’encesa de llums de Nadal al poble. Lluís Amaré ha estat l’encarregat de dissenyar i decorar les parets d’aquest espai en una autèntica botiga nadalenca, inspirada en una casa de muntanya, de pedra i fusta i molt acollidora. Només cal omplir-la de productes nadalencs i de decorar-la, tasca que va a càrrec del Grup Dona, i estarà a punt per obrir portes. Un cop en marxa, la botiga funcionarà durant tot l’any.

Llegeix més...

Si tens el cabell blanc i la barba blanca...

Si tens el cabell blanc i la barba blanca, al voltant dels 50 anys o més, ets més aviat robust i t’assembles algú que cada Fira de Santa Llúcia ve al Pol Nord de Canyelles per compartir una estona amb els infants del municipi, pots ser la persona que estem buscant. Si reuneixes aquestes característiques i tens do de gents i afinitat amb els infants, envia una fotografia al correu electrònic firadesantallucia@ canyelles.cat fins al 17 de novembre.