El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Nous Artesans Professionals del Vidre a l'Artífex

2021 05 11 porohjectesnousartesansartiifexUna nova promoció d'alumnes de Vidre de l'Artífex  ha obtingut el Carnet Professional d'Artesà

El CCAM, les reconeix oficialment com a Forneres del Vidre

 

 

 

Concretament, han estat  tres les alumnes de Vidre les que havien presentat el seu treball al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), les que han rebut  l'acreditació oficial com a Forneres del Vidre.

El CCAM és l'organisme encarregat d'expedir aquesta acreditació oficial de la Generalitat de Catalunya, que s'obté després de certificar una formació i una dedicació a l'activitat, com la que s'ofereix al Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles Artífex.

El carnet d'artesà, reconeix professionalment les persones que desenvolupen un ofici artesanal. El pot sol·licitar qualsevol personal que desenvolupa la seva producció artesanalment i que acredita un domini tècnic, de qualitat i disseny de l'ofici artesà al qual es dedica, i queda inclosa en la base de dades oficial de l'Administració com a Professional Artesà/ana.

L'ARTÍFEX 

L’Artífex és un projecte de l'Ajuntament de Canyelles, que té la finalitat de formar professionals amb les competències necessàries per poder-se dedicar professionalment a un ofici artesà, i per obrir-los noves oportunitats de trobar feina. Amb aquesta voluntat es van presentar el desembre passat els treballs realitzats pels alumnes de l'Artífex al CCAM,  l’òrgan competent que ha gestionat aquesta Segona Promoció d’Artesans Professionals de l’Artífex. 

La sol·licitud del carnet professional és voluntària. Fins al moment, una desena d'alumnes de l'Artífex ja han obtingut el Carnet d'Artesà Professional.

FORMACIÓ PER A NOUS ARTESANS I TALLERS PER A INFANTS

L'Artífex, el Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, imparteix formació per a nous artesans, però també per a infants.  

Ceràmica, vidre, fang en volums, pintura, costura i puntes de coixí són les propostes formatives per als adults. 

I per als infants, es desenvolupen tallers de vidre, pintura, ceràmica, manualitats creatives i fang en volums.

Tota la informació sobre Horaris i cursos, que s'allargaran fins al mes de juliol inclòs, en el següent enllaç:

ARTÍFEX CURS 2020-2021